Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πως καθαρίζω μετά απο την απεντόμωση

Τρόπος καθαρισμού του χώρου μετά την απεντόμωση

Αναφερόμαστε για τον τρόπο καθαρισμού από την απεντόμωση και όχι την απολύμανση

Πως καθαρίζω μετά απο την απεντόμωση.

Η απεντόμωση του χώρου γίνεται με χρήση υδατοδιαλυτών εντομοκτόνων προϊόντων. Αυτά εφαρμόζονται περιμετρικά στα φρεάτια, την ταράτσα, το εσωτερικό των δωματίων, τα κλιμακοστάσια και άλλες παρόμοιες επιφάνειες. Σε περίπτωση που η απεντόμωση έχει γίνει σε διάστημα μικρότερο των δύο ημερών, η καθαριότητα του χώρου γίνεται με ζεστό νερό.

Αν η απεντόμωση έχει γίνει σε διάστημα μεγαλύτερο των δύο ημερών, ο καθαρισμός μπορεί να γίνει με νερό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Για τους εξωτερικούς χώρους, όπως σκάλες, κλιμακοστάσια, πυλωτές, αυλές και άλλες παρόμοιες περιοχές, χρησιμοποιούμε λάστιχο ή πιεστικό μηχάνημα για τον καθαρισμό τους.

Όσον αφορά τους εσωτερικούς χώρους που έχει γίνει απεντόμωση, αυτοί καθαρίζονται με σφουγάρισμα.

Για να απομακρύνουμε τα εντομοκτόνα και να ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό μετά την απεντόμωση, είναι σημαντικό να καθαρίσουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε με προσοχή και λεπτομέρεια.

Σημαντική διευκρίνηση

Σταματά η δράση μετά τον καθαρισμό.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία απεντόμωσης και τη σημασία του καθαρισμού μετά από αυτήν. Μετά τον ολοκληρωμένο καθαρισμό του χώρου σας, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η απεντόμωση δεν εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι μετά τον καθαρισμό σταματά ολοκληρωτικά η δράση της απεντόμωσης προς τα έντομα.

Πρέπει να γνωρίζεται ότι ο ψεκασμένος χώρος θα πρέπει να παραμείνει τουλάζιστον 6 ημέρες με το εντομοκτόνο, σε άλλη περίπτωση σταματά η δράση της απεντόμωσης.

Call Now Button