Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απολύμανση για κοριούς: Αποτελεσματική καταπολέμηση κοριών στην Αθήνα

Απολύμανση για κοριούς τηλέφωνο 210.50.28.781

Από την φύση του ο κοριός θεωρείται το ποιο δύσκολο παράσιτο στην καταπολέμηση του.
Η γρήγορη και άμεση αντιμετώπιση του είναι και η λύση του προβλήματος.
Eίναι σημαντικό να επιλέξετε ένα απολυμαντικό προϊόν που είναι ασφαλές για τα παιδιά και κατοικίδια.

Ψεκασμός για κοριούς

Ο ψεκασμός για κοριούς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους απεντόμωσης για την εξάλειψη των κοριών στο σπίτι. Ωστόσο, όπως και στην περίπτωση της απολύμανσης, ο ψεκασμός πρέπει να γίνεται με ασφάλεια για τους κατοίκους του σπιτιού, και ειδικά για τα παιδιά.

Απολυμάνσεις με Φθηνές, οικονομικές τιμές

  • Τιμή απεντόμωση για κοριούς σε διαμέρισμα από 50€
  • Τιμή απεντόμωση για κοριούς σε ξενοδοχείο από 50€
  • Τιμή απεντόμωση για κοριούς σε κατάστημα από 50€
  • Τιμή απεντόμωση για κοριούς σε μονοκατοικία από 50€

Η αρχική τιμή για μια απεντόμωση κοριών ξεκινά από 50€
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους.

Απολύμανση κοριών με ένα τηλέφωνο

Αφορά την απολύμανση και απεντόμωση κοριών σε όλα τα στάδια ανάπτυξης. Εστιάστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε καθαρά το έντομο.

Απολύμανση για κοριούς στην Αθήνα τιμές

Λύσε το πρόβλημα των κοριών με τρία βήματα

1
Καλέστε στο τηλέφωνο 210.50.28.781 ή με email την εταιρεία και αναφέρετε το πρόβλημα σας.
2
Άμεσα ο τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας θα σας δώσει οδηγίες και τυχόν συμβουλές.
3
Ορίζετε ραντεβού για την απολύμανση για κοριούς, δίνουμε τέλος στο πρόβλημα σας.
4
Η χρέωση για απολύμανση για κοριούς κοστίζει από 50€ στο αρχικό στάδιο της εμφάνισης του παρασίτου . Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ
Απολύμανση για κοριούς στο σπίτι

Η απολύμανση για κοριούς πραγματοποιείτε ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών

Ψεκασμός για κοριούς

Ο ψεκασμός για κοριούς είναι αποτελεσματικός με άμεσα ορατά αποτελέσματα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, στις σελίδες μας θα βρείτε πληροφορίες για το έντομο, τους τρόπους συμπεριφοράς του καθώς και τον τρόπο με το οποίο θα καταλάβετε ότι έχετε προσβληθεί από το παράσιτο του κοριού.
Ειδικοί επιστήμονες στην εταιρεία θα σας βοηθήσουν με πληροφορίες και συμβουλές για να απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από το παράσιτο.

Η απολύμανση για κοριούς μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με υψηλές θερμοκρασίες όσο και με χαμηλές διατηρώντας την ίδια αποτελεσματικότητα.

Αντιμετώπιση κοριών

Οι κοριοί όπως και οι ψύλλοι ή τα τσιμπούρια είναι μεταφερόμενα παράσιτα και θα μας επισκεφτούν ανεξάρτητα της καθαριότητας του σπιτιού, διαμερίσματος ή του χώρου που εργαζόμαστε.

Η αντιμετώπιση και η καταπολέμηση ειδικά των κοριών σχετίζεται άμεσα και με το πόσο σύντομα θα ανακαλύψουμε ότι έχουμε προβληθεί από το παράσιτο του κοριού.
Οι τρόποι αντιμετώπισης και καταπολέμησης των κοριών είναι αρκετοί με συνηθέστερο τον υπολειμματικό ψεκασμό ή το διοξείδιο του άνθρακα.

Συνήθειες και συμπεριφορά κοριών

Διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορά.

Τροφή κοριών

Οι κοριοί τρέφονται σε καθημερινή βάση ως επί το πλείστων με ανθρώπινο αίμα, μια νύμφη μετά ένα γεύμα αίματος έχει ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα στην κοιλιά.

Μέγεθος κοριών

Σε μέγεθος ο ενήλικος κοριός είναι μεταξύ 4 και 5 χιλιοστά, έχει σχήμα ωοειδές και χρώμα καφέ προς το κόκκινο.

Επιβίωση κοριών

Ο χρόνος επιβίωση του κοριού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το είδος και η διατροφή του, είναι ανθεκτικός σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και ατμοσφαιρικών συνθηκών.

Αναπαραγωγή κοριών

Το θηλυκό παράσιτο γεννά από 6 έως και 10 αυγά την εβδομάδα. Οι προνύμφες είναι ημιδιάφανες, το χρώμα τους αλλάζει σε ποιο σκούρο καθώς φτάνουν στην ενηλικίωσή τους.

Εφαρμογές και μεταφορά

Τρόποι μεταφοράς κοριών και τρόποι απολύμανσης κοριών

Απολύμανση κοριών: Εφαρμογές

Η απεντόμωση κοριών & η απολύμανση κοριών είναι εξειδικευμένες εφαρμογές και απαιτούν ειδικά πρωτόκολλα για την εφαρμογή και τον τρόπο καταπολέμησης, η εξειδίκευση των τεχνικών σε συνάρτηση με ασφαλή εντομοκτόνα σκευάσματα μπορούν να φέρουν οριστικό αποτέλεσμα, ο ψεκασμός για κοριούς πρέπει να διενεργείτε από τεχνικά συνεργεία με εμπειρία.

Κοριοί τέλος !!

Η απολύμανση για κοριούς προσφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα, βασική προϋπόθεση για την οριστική καταπολέμηση των κοριών είναι η καλή συνεργασία του πελάτη.

Πώς μεταφέρονται οι κοριοί

Ο κοριός μπορεί να μεταφερθεί ανά πάσα στιγμή, αδιαφορεί για την καθαριότητα η όχι του χώρου που θα “επισκεφτεί” το βασικό στοιχείο για την μεταφορά του είναι να μπορεί να έχει τακτικά γεύματα.
Οι κοριοί μεταφέρονται αφού τρυπώσουν ή προσκολληθούν σε βαλίτσες, τσάντες, ραφές ρούχων, κουτιά εμπορευμάτων κλπ.
Με την επιστροφή μας στο σπίτι το χώρο εργασία ο κοριός αθόρυβα τρυπώνει σε απρόσιτα σημεία και οργανώνει τις νυχτερινές εξορμήσεις προκειμένου να τραφεί και στην συνέχεια να αναπαραχθεί.

Απολύμανση κοριών και απεντόμωση κοριών με οικονομικές τιμές
Πως μεταφέρετε ο κοριός

Αναφέρουμε τους διαδεδομένους τρόπους μεταφοράς των κοριών. Εστιάστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε καθαρά το έντομο.

Οι κοριοί μεταφέρονται με πολύ μεγάλη ευκολία προσκολλημένοι σε διάφορα αντικείμενα, οι ποιο διαδεδομένοι τρόποι μεταφορά είναι:

1
Με τις αποσκευές μας όπως βαλίτσες, τσάντες σακίδια, ρούχα μετά από ταξίδι, συνέδριο κλπ.
2
Από χώρους διασκέδασης ή συνάθροισης ατόμων όπως εστιατόρια, κινηματογράφους, ξενοδοχεία, στρατόπεδα.
3
Μέσα μαζικής μεταφοράς όπως λεωφορεία, αεροπλάνα, τρένα κλπ.
4
Από τους ποιο διαδεδομένους τρόπους μεταφοράς των κοριών είναι όταν ένα μέλος της οικογένειας στρατεύετε.
Ένδειξη ότι έχετε μολυνθεί από κοριούς

Η απολύμανση για κοριούς δεν μπορεί να γίνει προληπτικά

Τσίμπημα κοριών

Τσιμπήματα.. αποτελούν σοβαρή ένδειξη μόλυνσης από κοριούς, χαρακτηριστικό των τσιμπημάτων είναι ότι βρίσκονται σε σειρά (γάζωμα).

Λεκέδες από αίμα

Οι λεκέδες από αίμα στα κλινοσκεπάσματα είναι ένδειξη ύπαρξης κοριών. Οι κοριοί μετά από κάθε γεύμα αποβάλλουν αίμα.

Ζωντανός κοριός

Φυσικά να δούμε το έντομο (κοριός) ή ζωύφια στο κρεβάτι η σε κάποιο άλλο σημείο μέσα στο χώρο τότε έχουμε μολυνθεί.

Μαύρες κηλίδες

Οι μαύρες κηλίδες στις ραφές του στρώματος είναι συνήθως ενδεικτική παρουσία κοριών στο κρεβάτι.

Οικολογική απολύμανση για κοριούς

Βασικό στοιχείο η καλή συνεργασία του πελάτη

Απολύμανση κοριών: Εντομοκτόνα

Στην απεντόμωση για κοριούς (απολύμανση για κοριούς), τα σκευάσματα (εντομοκτόνα) είναι νέας γενιάς με έγκριση για κατοικημένους χώρους, οικίες, επαγγελματικούς χώρoυς, γραφεία κ.α είναι οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Συνεργασία πελάτη

Στον ψεκασμό για κοριούς βασική προϋπόθεση για οριστικό αποτέλεσμα είναι η καλή συνεργασία του πελάτη, θα πρέπει να ακολουθήσει τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Οικολογική απολύμανση για κοριούς

Οικολογική απολύμανση για κοριούς με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι βασική προϋπόθεση και αποτελούν μονόδρομο για την εταιρία, η επιστημονική ομάδα της εταιρίας αναζητά και επιλέγει εντομοκτόνα σκευάσματα με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απολύμανση για κοριούς είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Που θα εντοπίσουμε τους κοριούς στο σπίτι

Οι κοριοί φωλιάζουν σε σημεία δύσκολα προσβάσιμα από ανθρώπους

Κοριοί στο στρώμα

Το συνηθέστερο σημείο για να φωλιάσουν οι κοριοί στο σπίτι είναι το στρώμα. Φωλιάζουν μέσα στο στρώμα και στην διάρκεια του ύπνου απομυζούν αίμα για να τραφούν από τους ανθρώπους που κοιμούνται.
Ταυτόχρονα με την απολύμανση κοριών καλό είναι τα στρώματα να απομακρύνονται από το σπίτι ή να πετάγονται.

Κοριοί στο κρεβάτι

Εκτός των στρωμάτων τους κοριούς θα τους βρούμε και στις τάβλες των κρεβατιών. Πριν την απολύμανση για κοριούς το κρεβάτι θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί για να γίνει προσεκτικός ψεκασμός στις τάβλες αφού πρώτα έχουμε απομακρύνει το στρώμα.

Κοριοί σε καναπέδες

Ρωγμές το αγαπημένο μέρος των κοριών για να δημιουργήσουν φωλιές, εκτός όμως από τις ρωγμές οι κοριοί δημιουργούν φωλιές και στους καναπέδες επίσης από τα αγαπημένα σημεία των κοριών για να κάνουν φωλιές, στην απολύμανση για κοριούς θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους καναπέδες για ενήλικα παράσιτα ή αυγά.

Κοριοί σε σοβατεπί

Τα “πονηρά” σημεία στο σπίτι είναι κενό μεταξύ των σοβατεπί και του τοίχο μπορεί να γίνει εστία κοριών. Τα ξύλινα σοβατεπί οι χαραμάδες είναι ιδανικά για την δημιουργία φωλιών. Η ολοκληρωμένη απολύμανση για κοριούς θα πρέπει απαραίτητα να συμπεριλαμβάνει και τα συγκεκριμένα σημεία.

Συχνές ερωτήσεις για κοριούς.

Η απολύμανση για κοριούς έχει αποτέλεσμα όταν υπάρχει καλή συνεργασία με τον πελάτη.

Διάρκεια εφαρμογής στην απολύμανση για κοριούς.

Η απολύμανση για κοριούς σε χώρο μέχρι 120τμ. έχει διάρκεια κατά μέσο όρο τα σαρανταπέντε λεπτά (45) της ώρας, σε χώρους μεγαλύτερους των 120τμ η διάρκεια ποικίλη ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα που πρέπει να γίνει η απολύμανση κοριών.

Πόσες απολυμάνσεις κοριών θα χρειαστούν.

Οι κοριοί είναι δύσκολα έντομα στην καταπολέμηση τους, η απολύμανση για κοριούς θα πρέπει να γίνει κατ’ ελάχιστο σε δύο εφαρμογές με την μέθοδο του ψεκασμού.

Αποτελέσματα από την απολύμανση για κοριούς.

Η απολύμανση κοριών έχει πολύ καλά έως άριστα αποτελέσματα όταν υπάρχει καλή συνεργασία με τον πελάτη, ο κοριός ανήκει στην κατηγορία των δύσκολων εντόμων στην καταπολέμηση διότι δημιουργεί φωλιές σε απρόσιτα σημεία για τον άνθρωπο.

Ρούχα, στρώματα, χαλιά και κλινοσκεπάσματα.

Πριν από την απολύμανση για κοριούς θα πρέπει να γίνει ειδική προετοιμασία στον χώρο από τον πελάτη, τον τρόπο για την σχολαστική προετοιμασία θα σας τις υποδείξουν οι γεωπόνοι της εταιρεία.

Είδη στην απολύμανση για κοριούς.

Ο σύνηθες τρόπος στην απολύμανση για κοριούς γίνεται με την μέθοδο του ψεκασμού, σε δυσκολότερες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί το διοξείδιο του άνθρακα εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Μόνιμα σημάδια από τσίμπημα κοριού.

Το τσίμπημα του κοριού δεν αφήνει μόνιμα σημάδια στην επιδερμίδα, η κοκκινίλα που παρατηρείται μετά το τσίμπημα αρχίζει να υποχωρεί σε 2 με 3 ημέρες, σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσουν έως και μια εβδομάδα. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον δερματολόγο σας για την άμεση αντιμετώπιση των εξανθημάτων.

Απεντόμωση κοριών με παιδιά ή κατοικίδια

Η απεντόμωση κοριών είναι ασφαλής εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις

Απολύμανση κοριών με παιδιά η κατοικίδια

Απολύμανση για κοριούς με παιδιά ή κατοικίδια

Οι κοριοί μεταφέρονται στο χώρο κυρίως μέσω των αποσκευών ή των ρούχων. Ο κοριός γεννά σε δυσπρόσιτα σημεία όπως σχισμές, μέσα στο στρώμα, πρίζες, σοβατεπί, γυψοσανίδες κ.α.
Η εστία μόλυνσης εντοπίζεται κυρίως σε μέρη τα οποία μπορεί να τραφεί με αίμα, τέτοιο μέρος ως επί το πλείστων είναι το κρεβάτι.

Η απολύμανση για κοριούς με την μέθοδος του ψεκασμού είναι ακίνδυνη για τα παιδιά ή τα κατοικίδια όταν διενεργείται από πιστοποιημένα συνεργεία και πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας.
Η επιλογή των εντομοκτόνων γίνεται με αυστηρά κριτήρια, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και έχουν πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Φ.

Απολύμανση για κοριούς σε διαμερίσματα.

Για τον ψεκασμό για κοριούς στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται θαύματα, η αλήθεια είναι ότι θα χάσετε αρκετά χρήματα και το βασικότερο πολύτιμο χρόνο, αποτέλεσμα θα είναι να δώσετε χρόνο στο παράσιτο να αναπτυχθεί.

Μετά την εμφάνιση των κοριών στο διαμέρισμα άμεσα θα πρέπει να γίνει απολύμανση για κοριούς προκειμένου να καταπολεμηθούν τα ενήλικα έντομα και οι προνύμφες. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τους κοριούς τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτούς.

Ο ψεκασμός για κοριούς στο διαμέρισμα ή την μονοκατοικία είναι ακίνδυνος εφόσον τηρηθούν πιστά οι συμβουλές των τεχνικών συμβούλων της εταιρίας.

Απολύμανση για κοριούς σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία
Κλείστε την πόρτα στους κοριούς.

Τρόποι προφύλαξης από το παράσιτο του κοριού.

Αποφύγετε την μόλυνση από κοριούς

Χρήσιμες συμβουλές για να μην μεταφέρετε το παράσιτο του κοριού στο χώρο σας. Εάν, μετά από ταξίδι υπάρχουν τσιμπήματα στο σώμα ή υποψία ότι μεταφέρεται κοριούς, θα πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να μην μεταφέρετε τους κοριούς εντός του χώρου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στην περίπτωση που το παράσιτο μπει εντός του χώρου θα δημιουργήσει φωλιές σε απρόσιτα σημεία του χώρου.

Για να αποφύγετε την μόλυνση ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές..

Χρήσιμες συμβουλές

  • Μετά από το ταξίδι αδειάζετε τις αποσκευές (βαλίτσες, σακίδια κ.α) εκτός σπιτιού.
  • Αφαιρέστε τα ρούχα που φοράτε εκτός σπιτιού.
  • Πλένετε σχολαστικά τις αποσκευές βαλίτσες, σάκους κ.α.
  • Τοποθετείτε τόσο τα ρούχα που φοράτε όσο και των αποσκευών σε σακούλες και τα πλένετε χωρίς να τα αφήσετε εκτεθειμένα μέσα στο σπίτι.
  • Πλένετε τα ρούχα σε όσο το δυνατό υψηλότερη θερμοκρασία.
Γνωρίστε το έντομο.

Βιολογικός κύκλος κοριού, τσιμπήματα και σημάδια.

Είδη κοριών.

Είδη κοριών

Υπάρχουν περίπου 90 είδη κοριών στην οικογένεια Cimicidae. Η πλειοψηφία αυτών των ειδών είναι εξωτικά και δεν είναι γνωστό να τρέφονται με ανθρώπινο αίμα.
Τα είδη κοριών που τρέφονται με αίμα ανθρώπων, όπως ο κοριός (Cimex lectularius) και ο κοριός των ντόπιων (Cimex hemipterus), έχουν συνδεθεί με τον άνθρωπο για χιλιετίες.

Ιστορία κοριών

Ιστορία κοριών

Ο κοριός αναφέρεται στην αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή λογοτεχνία, ενώ υπάρχουν αναφορές για αυτόν από την αρχαιότητα. Στα μέσα του 20ού αιώνα, οι πρακτικές εξόντωσης κακουργηματιών συνέβαλαν στην περαιτέρω εξάπλωση των κοριών στις αστικές περιοχές.
Τα τελευταία χρόνια, οι κοριοί έχουν επιστρέψει, καθώς η ανθρώπινη δραστηριότητα και η παγκοσμιοποίηση έχουν συντελέσει στη διασπορά τους σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Οι κοριοί αποτελούν σήμερα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και υγιεινής σε πολλές αστικές περιοχές.

Προσοχή στα μεταχειρισμένα έπιπλα.

Προσοχή στα μεταχειρισμένα έπιπλα

Η αγορά ξύλινων μεταχειρισμένων επίπλων εγκυμονούν κινδύνους, όταν αγοράσουμε μεταχειρισμένα έπιπλα θα πρέπει να τα ελέγχουμε εξονυχιστικά για κοριούς ή αυγά κοριών, έχει παρατηρηθεί ότι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από κοριούς αντί να καταστρέψουν τα κρεβάτια τα πουλάνε και αποκρύπτουν ότι είχαν κοριούς.
Οι κοριοί γεννάν αυγά μέσα στις ρωγμές και τις τρύπες κρεβατιών, αγοράζοντα το μεταχειρισμένο κρεβάτι υπάρχει περίπτωση να “αγοράσετε” και κοριούς.

Διάρκεια τσιμπήματος.

Διάρκεια τσιμπήματος

Ο κοριός έχει την δυνατότητα να απομυζεί συνεχόμενα αίμα έως και 10 λεπτά της ώρας.
Σε κάθε τσίμπημα δημιουργείτε στην περιοχή οίδημα συνήθως χρώματος κόκκινου, το οίδημα και η κοκκινίλα που παρατηρείται μετά το τσίμπημα υποχωρεί σε λίγε ημέρες. Ο κοριός επιζεί χωρίς να τραφεί μέχρι και ενάμιση χρόνο.

Μόνιμα σημάδια στην επιδερμίδα

Μόνιμα σημάδια στην επιδερμίδα

Το τσίμπημα του κοριού μπορεί να δημιουργεί οίδημα και αισθητή κοκκινίλα αλλά δεν αφήνει μόνιμο σημάδι στην επιδερμίδα, το βαθύ κόκκινο χρώμα που παρατηρείται μετά το τσίμπημα να υποχωρεί στις επόμενες 2 – 3 ημέρες.
Ανάλογα και με την επιδερμίδα η ερυθρότητα εξαφανίζεται οριστικά σε μια εβδομάδα, μετά από τσίμπημα κοριού θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον δερματολόγο σας για την άμεση αντιμετώπιση των εξανθημάτων.

Μετάδοση ηπατίτιδας Β.

Μετάδοση ηπατίτιδας Β

Οι κοριοί μπορούν να μεταδίδουν ασθένειες στους ανθρώπους μέσω του αίματός τους. Παράδειγμα αυτού είναι η ηπατίτιδα Β, η οποία έχει αναφερθεί σε περιπτώσεις όπου οι κοριοί έχουν τραβήξει αίμα από μολυσμένους ανθρώπους και έπειτα έχουν τσιμπήσει υγιείς ανθρώπους. Ωστόσο, οι τέτοιες περιπτώσεις είναι σπάνιες.

Γενικά, οι κοριοί δεν θεωρούνται σοβαρός κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία, αλλά η παρουσία τους στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια και αίσθημα αποστροφής σε πολλούς ανθρώπους.

Τελευταία άρθρα
Εξειδικευμένες ερωτήσεις

Αφορά ερωτήσεις πελατών για την απολύμανση και απεντόμωση

Βιολογικός κύκλος κοριού.

Βιολογικός κύκλος κοριού

Το μέγεθος του κοριού συνήθως είναι μεταξύ των τεσσάρων και πέντε χιλιοστών στα ενήλικα, έχουν ωοειδές σχήμα με χρώμα καφέ προς κόκκινο.
Όπως όλα τα έντομα έτσι ο κοριός έχει ατελή κύκλο, αυγό, νύμφη, ακμαίο με μεσοσταθμική διάρκεια που κυμαίνεται μεταξύ πέντε με δέκα εβδομάδες.
Για να γίνει η έκδυση στα πέντε νυμφικά στάδια είναι απαραίτητη η τροφή με αίμα.

Αναπαραγωγή κοριού.

Αναπαραγωγή κοριού

Το θηλυκό έντομο γεννά έως και 10 αυγά ανά εβδομάδα. Στην πρώτη φάση του κύκλου του έχει ημιδιάφανες χρώμα, προχωρώντας προς την ενηλικίωση το έντομο αλλάζει και γίνετε ποιο σκούρο.
Στην ενηλικίωση διαμορφώνουν πλήρως την ανάπτυξη των ποδιών και τους επιτρέπουν να συρθούν επάνω σε όλες τις επιφάνειες.

Διάρκεια ζωής.

Διάρκεια ζωής

Ο χρόνος ζωής του παρασίτου εξαρτάτε τόσο από το είδος όσο και από την ποιότητα της διατροφής του.
Η θερμοκρασία στην οποία μπορεί να επιβιώσει το παράσιτο είναι η ατμοσφαιρική, σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 45 βαθμών κελσίου ο κοριός μετά δυσκολίας θα καταφέρει να επιζήσει έως επτά (7) λεπτά σε όποιο στάδιο του βιολογικού του κύκλου βρίσκεται.

Απολύμανση σε ξενοδοχεία για κοριούς.

Απολύμανση σε ξενοδοχεία για κοριούς.

Η απεντόμωση κοριών σε ξενοδοχεία είναι ένα σημαντικό ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας για τους πελάτες και το προσωπικό των ξενοδοχείων. Οι κοριοί μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στους πελάτες και να επηρεάσουν αρνητικά τη φήμη του ξενοδοχείου.
Η απεντόμωση κοριών σε ξενοδοχεία μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως με τη χρήση χημικών προϊόντων, αλλά και μη χημικών μεθόδων όπως η θερμική απεντόμωση ή η χρήση ατμού. Οι χημικές μέθοδοι είναι συνήθως οι πιο αποτελεσματικές

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτούνται επαναλαμβανόμενες εφαρμογές

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτούνται επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να απαιτήσουν επαναλαμβανόμενες εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων. Αρχικά, πρέπει να ληφθεί υπόψη το είδος εντόμου που πρέπει να καταπολεμηθεί, όπως για παράδειγμα ο κοριός, ο ψύλλος ή το τσιμπούρι. Στη συνέχεια, πρέπει να εξεταστεί η προσβασιμότητα του χώρου και, τέλος, ο πληθυσμός των εντόμων ή των τρωκτικών που πρέπει να καταπολεμηθούν.

Αλλεργία σε σκευάσματα για την απολύμανση ή την απεντόμωση.

Αλλεργία σε σκευάσματα για την απολύμανση ή την απεντόμωση.

Συνιστάται να αναφέρετε τυχόν αλλεργίες σε σκευάσματα απολύμανσης ή απεντόμωσης κατά την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία. Τα άτομα με αλλεργίες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της απολύμανσης ή απεντόμωσης του χώρου τους. Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει ποιες διαδικασίες απολύμανσης μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια στο χώρο σας.

Προβλήματα υγείας.

Προβλήματα υγείας.

Είναι σημαντικό να ενημερώσετε την εταιρία πριν προγραμματίσει την απολύμανση ή την απεντόμωση για την ύπαρξη ατόμου ή κατοικίδιου που επηρεάζεται από τη χρήση χημικών στον χώρο. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρία να προσαρμόσει την επαγρύπνησή της και τις δράσεις της, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τον ασθενή ή το κατοικίδιο.

Τηλέφωνο για απεντόμωση κοριών 210.50.28.781
Απεντόμωση κοριών
.. η εμπειρία μας φέρνει
.. πάντα αποτέλεσμα !!
Call Now Button