Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απεντόμωση διαμερίσματος & απολύμανση διαμερίσματος

Απεντόμωση Διαμερίσματος τηλέφωνο 210.50.28.781.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην απεντόμωση διαμερίσματος για πάνω από 25 χρόνια, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες σε όλη την Αττική.
Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα εντομοκτόνα, μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο που εξασφαλίζει άμεση και οριστική εξόντωση των εντόμων, ενώ παράλληλα είναι ασφαλής για εσάς και την οικογένειά σας.
Εγγυόμαστε την επιτυχία της απεντόμωσης και προσφέρουμε δωρεάν προσφορά.

Απολύμανση διαμερίσματος τηλέφωνο 210.50.28.781.

Η απολύμανση του διαμερίσματός σας είναι απαραίτητη για την πρόληψη ασθενειών και την διατήρηση ενός υγιεινού περιβάλλοντος.
Η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες απολύμανσης, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα απολυμαντικά σκευάσματα και μεθόδους, για να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική καταπολέμηση μικροβίων, ιών και βακτηρίων.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες απολύμανσης διαμερισμάτων που προσφέρουμε.

Απεντόμωση διαμερίσματος με οικονομικές τιμές.

Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος στην Αθήνα

Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος & απολύμανση διαμερίσματος

 • Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος σε κουζίνα από 30€
 • Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος σε μπάνιο από 30€
 • Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος για κατσαρίδες από 50€
 • Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος με τζέλ (gel) για κατσαρίδες από 30€
 • Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος για κοριούς από 50€
 • Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος για ψύλλους από 50€
 • Τιμή για απεντόμωση διαμερίσματος για τσιμπούρια από 50€

Τιμή για απολύμανση διαμερίσματος στην Αθήνα

 • Τιμή για απολύμανση διαμερίσματος για μικρόβια, βακτήρια και ιούς από 50€
 • Τιμή για απολύμανση διαμερίσματος για covid από 50€
 • Τιμή για απολύμανση διαμερίσματος για ακάρεα από 50€

Απαλλαγείτε από τα Ενοχλητικά Έντομα στο Διαμέρισμά σας!

Η παρουσία εντόμων σε ένα διαμέρισμα είναι ένα συχνό φαινόμενο που μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Εκτός από την αίσθηση δυσφορίας και αηδίας, τα έντομα μπορούν να βλάψουν την υγεία σας, μερικά έντομα, όπως τα κουνούπια, μεταφέρουν ασθένειες που μπορούν να επηρεάσουν εσάς και την οικογένειά σας.
Μπορούν να πλήξουν τα αγαθά σας, μυρμήγκια, κατσαρίδες και άλλα έντομα μπορούν να καταστρέψουν τρόφιμα, ρούχα και έπιπλα.
Δημιουργήσουν ένα αντιαισθητικό περιβάλλον, Η παρουσία εντόμων και των ακαθαρσιών τους μπορεί να κάνει το διαμέρισμά σας να φαίνεται βρώμικο και ακατάστατο.

Επαγγελματική απεντόμωση διαμερίσματος

Κάθε σπίτι είναι μοναδικό, με διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Γι’ αυτό, η εταιρεία μας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την καταπολέμηση παρασίτων στο δικό σας χώρο.

Η προσέγγισή μας:

 • Αξιολόγηση: Ξεκινάμε με μια λεπτομερή αξιολόγηση του σπιτιού σας, λαμβάνοντας υπόψη τις χωροταξικές συνθήκες, τις οικογενειακές σας συνήθειες και το είδος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.
 • Εντοπισμός: Στη συνέχεια, εντοπίζουμε την αιτία του προβλήματος, εντοπίζοντας τις εστίες των παρασίτων και τις πιθανές οδούς εισόδου τους.
 • Εξατομικευμένη λύση: Σχεδιάζουμε μια εξατομικευμένη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.
 • Εφαρμογή: Εφαρμόζουμε την κατάλληλη μέθοδο καταπολέμησης, χρησιμοποιώντας ασφαλή και αποτελεσματικά σκευάσματα.
 • Παρακολούθηση: Παρακολουθούμε τα αποτελέσματα της θεραπείας και πραγματοποιούμε επανελέγχους για να διασφαλίσουμε την πλήρη εξόντωση των παρασίτων.

Γιατί να μας επιλέξετε:

 • Πιστοποίηση: Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία.
 • Εμπειρία: Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της καταπολέμησης παρασίτων.
 • Ασφάλεια: Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλή και εγκεκριμένα σκευάσματα, φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία σας.
 • Εφαρμογή: Εφαρμόζουμε την κατάλληλη μέθοδο καταπολέμησης, χρησιμοποιώντας ασφαλή και αποτελεσματικά σκευάσματα.
 • Επαγγελματισμός: Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με συνέπεια και αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά παράσιτα και να προστατεύσετε το σπίτι σας.

Απολύμανση διαμερίσματος χρόνος εφαρμογής.

Ο χρόνος που απαιτείται για την απολύμανση διαμερίσματος διαφέρει σημαντικά ανάλογα με παράγοντες όπως τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου, το είδος της εφαρμογής που χρησιμοποιείται και το μέγεθος της μόλυνσης που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Επομένως, η διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά από το ένα διαμέρισμα σε ένα άλλο, ανάλογα με τις παραπάνω παραμέτρους, και τις μικροβιακής μόλυνσης των χώρων.

Απεντόμωση διαμερίσματος χρόνος εφαρμογής.

Σε αντίθεση με την απολύμανση διαμερίσματος η απεντόμωση είναι μια διαδικασία για τη διατήρηση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα.Απεντόμωση διαμερίσματος με οικονομικές τιμές

Ωστόσο, η διάρκεια της απεντόμωσης διαφέρει σημαντικά ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και τον τύπο της εφαρμογής που χρησιμοποιείται.
Για παράδειγμα, η απεντόμωση ενός διαμερίσματος μπορεί να ολοκληρωθεί σε μίση ώρα, ενώ η απεντόμωση μιας ολόκληρης πολυκατοικίας  μπορεί να απαιτήσει πάνω και από μια ώρα.

Γιατί διαφέρει η απεντόμωση διαμερίσματος από επαγγελματία

Η απεντόμωση διαμερίσματος δεν είναι ένας απλός ψεκασμός !!
Η παρουσία εντόμων σε ένα διαμέρισμα δεν είναι απλά ένα ενοχλητικό φαινόμενο. Τα παράσιτα, όπως οι κατσαρίδες, τα ποντίκια, οι μύγες και οι κοριοί, μπορούν να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία, την περιουσία και την άνεση των ενοίκων. Η αντιμετώπισή τους, λοιπόν, δεν αποτελεί απλά μια επιλογή, αλλά μια απαραίτητη ενέργεια.

Πώς τα έντομα βλάπτουν την υγεία:

 • Μεταδίδουν ασθένειες: Τα έντομα μπορούν να μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες, όπως η σαλμονέλα, ο τυφοειδής, ο δάγγειος πυρετός και ο ιός του Δυτικού Νείλου.
 • Προκαλούν αλλεργίες: Τα ακάρεα, οι ψύλλοι και οι κατσαρίδες μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, όπως εξανθήματα, βήχα και δύσπνοια.
 • Διαταράσσουν τον ύπνο: Τα τσιμπήματα από έντομα, όπως οι κοριοί και τα κουνούπια, μπορούν να στερήσουν τον ύπνο και να οδηγήσουν σε κόπωση και ευερεθιστότητα.

Πώς τα έντομα βλάπτουν την περιουσία:

 • Καταστρέφουν δομικά στοιχεία: Οι τερμίτες και οι ξυλοφάγοι σκώληκες τρέφονται με ξύλο, αποδυναμώνοντας την δομή του κτηρίου.
 • Βλάπτουν έπιπλα και αντικείμενα: Τα έντομα μπορούν να καταστρέψουν έπιπλα, χαλιά, ρούχα και άλλα αγαθά.
 • Μολύνουν τρόφιμα: Τα τρωκτικά και τα έντομα μπορούν να μολύνουν τρόφιμα με τα περιττώματά τους, καθιστώντας τα ακατάλληλα για κατανάλωση.

Πώς τα έντομα βλάπτουν την άνεση:

 • Προκαλούν αηδία: Η θέα και η παρουσία εντόμων σε ένα σπίτι μπορεί να προκαλέσει αηδία και αποστροφή.
 • Δημιουργούν άγχος: Η ανησυχία για την ύπαρξη και την εξάπλωση των εντόμων μπορεί να οδηγήσει σε άγχος και στρες.
 • Διαταράσσουν την ηρεμία: Ο θόρυβος και τα τσιμπήματα από έντομα μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού.

Γιατί η επαγγελματική απεντόμωση είναι η λύση:

 • Αποτελεσματικότητα: Έχουμε επαγγελματίες απολυμαντές που διαθέτουν την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα μέσα για την οριστική αντιμετώπιση των εντόμων.
 • Ασφάλεια: Χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα σκευάσματα που είναι ασφαλή για ανθρώπους και κατοικίδια.
 • Προληπτική προστασία: Η επαγγελματική απεντόμωση μπορεί να προσφέρει προληπτική προστασία από μελλοντικές προσβολές εντόμων.

Γιατί βλέπουμε έντομα στο διαμέρισμα

Αφορά έντομα και τρωκτικά που συνήθως υπάρχουν στα διαμερίσματα και στα σπίτια. Η παρουσία ανεπαρκούς υγιεινής και η ανοικτή αποθήκευση τροφίμων αυξάνουν την παρουσία των εντόμων

Κατσαρίδες:
Σκοτεινές γωνιές και υγρασία: Το ιδανικό καταφύγιο για τις κατσαρίδες
Παρόμοια με τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες επιδεικνύουν προτίμηση σε σκοτεινά και υγρά μέρη. Εκεί, βρίσκουν τροφή, εγκαθίστανται και αναπαράγονται, δημιουργώντας εστίες προσβολής στο διαμέρισμα μας.
Κάθε είδος τροφής που καταναλώνουμε μπορεί να προσελκύσει κατσαρίδες. Από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και κρέατα, η ύπαρξη τροφίμων αποτελεί ισχυρό μαγνήτη για αυτά τα έντομα.
Παρόλο που η ανθεκτικότητά τους είναι αξιοσημείωτη, καθώς μπορούν να επιβιώσουν για μήνες χωρίς τροφή, η υγρασία είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή τους. Συνεπώς, η αποφυγή διαρροών νερού και η αντιμετώπιση στάσιμων υδάτων είναι απαραίτητες ενέργειες.
 • Η απεντόμωση διαμερίσματος για κατσαρίδες έχει μέση διάρκεια την μισή ώρα.
Μυρμήγκια:
Συστηματικά και εργατικά: Τα μυρμήγκια, γνωστά για την ομαδική εργασία και την αστείρευτη ενέργειά τους, αποτελούν συχνούς επισκέπτες στα διαμερίσματα, αναζητώντας τροφή για να τροφοδοτήσουν την αποικία τους.
Ελκυστικά εδέσματα: Τα τρόφιμα που φυλάμε στο διαμέρισμά μας, ιδιαίτερα τα γλυκά, όπως μέλι και μαρμελάδες, λειτουργούν σαν μαγνήτης για τα μυρμήγκια, προσελκύοντάς τα και ωθώντας τα να χτίσουν φωλιά στο χώρο μας.
Φυσικοί αποτρεπτικοί παράγοντες: Αν και υπάρχουν τροφές που τα μυρμήγκια αποφεύγουν, όπως το αλάτι, το λεμόνι και το ξύδι, οι οποίες λειτουργούν ως φυσικά απωθητικά, η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι απόλυτα ή ικανοποιητικά.
 • Η απεντόμωση διαμερίσματος για μυρμήγκια έχει μέση διάρκεια είκοσι λεπτά της ώρας.

Μύγες:
Μύγες, μυγάκια, μικροσκοπικά πλάσματα που, αν και φαινομενικά ακίνδυνα, μπορούν να γίνουν ενοχλητικά και να επηρεάσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.
Λάτρεις της τροφής, τα συναντάμε συχνά γύρω από φαγητά, γλυκά, οργανικές ύλες ή σκουπίδια. Ακόμα, έλκονται από οσμές ζύμωσης, φρούτων και αλκοόλ.
Γιατί έρχονται στο διαμέρισμα;
Τροφή: Τα έντομα έλκονται από τροφές και οργανικές ύλες. Αφήνουμε τρόφιμα εκτεθειμένα, άπλυτα πιάτα ή σκουπίδια, δημιουργούμε ελκυστικές συνθήκες για την παρουσία τους.
Φως: Μύγες και μυγάκια έλκονται από το φως. Κλείνουμε τα φώτα όταν δεν τα χρειαζόμαστε και χρησιμοποιούμε σήτες στα παράθυρα.

 • Η απεντόμωση διαμερίσματος για μύγες έχει μέση διάρκεια την μισή ώρα.
Ποντίκια:
Τα ποντίκια, μικρά και ευέλικτα τρωκτικά, μπορούν να αποτελέσουν ενοχλητικούς και ανεπιθύμητους επισκέπτες στο διαμέρισμα. Η παρουσία τους φέρνει μαζί της διάφορα προβλήματα, όπως:
Ζημιές: Τα ποντίκια ροκανίζουν καλώδια, σωλήνες, έπιπλα και ρούχα, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Ασθένειες: Μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες επικίνδυνες για τον άνθρωπο, όπως η λεπτοσπείρωση και η βουβωνική πανώλη.
Μόλυνση: Αφήνουν περιττώματα και ούρα που μολύνουν τον χώρο και προκαλούν δυσάρεστες οσμές.
Αναπαραγωγή: Έχουν ταχύτατο ρυθμό αναπαραγωγής, με αποτέλεσμα μια μικρή προσβολή να μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρό πρόβλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Η μυοκτονία διαμερίσματος για τα ποντίκια έχει μέση διάρκεια είκοσι λεπτά της ώρας.

Κοριοί:
Κοριοί: Ανεπιθύμητοι επισκέπτες στο διαμέρισμα
Οι κοριοί, μικρά αιμοβόρα έντομα, αποτελούν μια ενοχλητική και δυσάρεστη παρουσία στο διαμέρισμα. Η ύπαρξή τους φέρνει μαζί της:
Ερεθισμούς και φαγούρα: Τα τσιμπήματα των κοριών προκαλούν έντονη φαγούρα και ερεθισμούς στο δέρμα, με αποτέλεσμα δυσφορία και διαταραχές στον ύπνο.
Στρες και άγχος: Η ψυχολογική πίεση που προκαλεί η παρουσία κοριών στο σπίτι μπορεί να οδηγήσει σε άγχος, αϋπνία και αίσθημα αηδίας.
Εξάπλωση: Μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε άλλα διαμερίσματα ή κτίρια μέσω ρούχων, αποσκευών ή επίπλων.
Πώς μπαίνουν στο διαμέρισμα;
Ταξίδια: Συχνά, οι κοριοί μεταφέρονται σε ρούχα ή αποσκευές μετά από ταξίδια σε ξενοδοχεία ή ξενώνες.
Μεταχειρισμένα έπιπλα: Η αγορά μεταχειρισμένων επίπλων ή κλινοσκεπασμάτων μπορεί να αποτελέσει πηγή προσβολής από κοριούς.
Κοινόχρηστοι χώροι: Σε πολυκατοικίες, οι κοριοί μπορούν να μετακινηθούν από διαμέρισμα σε διαμέρισμα μέσω κοινόχρηστων σωληνώσεων ή κενών.

 • Η απεντόμωση διαμερίσματος για κοριούς έχει μέση διάρκεια την μια ώρα και θα χρειαστούν περισσότερες από μια απεντομώσεις.

Ψύλλοι:
Οι ψύλλοι: μικροσκοπικά πηδηχτά έντομα, αποτελούν ενοχλητικούς και ανεπιθύμητους επισκέπτες στο σπίτι. Η παρουσία τους φέρνει μαζί της:
Ερεθισμούς και φαγούρα: Τα τσιμπήματα των ψύλλων προκαλούν έντονη φαγούρα και ερεθισμούς στο δέρμα, με αποτέλεσμα δυσφορία και διαταραχές στον ύπνο.
Εξάπλωση: Μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε άλλα διαμερίσματα ή κτίρια μέσω ζώων, ρούχων ή επίπλων.
Ασθένειες: Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι ψύλλοι μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, όπως η βουβωνική πανώλη.
Πώς μπαίνουν στο σπίτι;
Κατοικίδια: Τα κατοικίδια ζώα, όπως σκύλοι και γάτες, μπορούν να φέρουν ψύλλους στο σπίτι μετά από βόλτα ή επαφή με άλλα ζώα.
Χαλιά και μοκέτες: Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν ιδανικό καταφύγιο για ψύλλους και τα αυγά τους.
Μεταχειρισμένα έπιπλα: Η αγορά μεταχειρισμένων επίπλων ή κλινοσκεπασμάτων μπορεί να αποτελέσει πηγή προσβολής από ψύλλους.

 • Η απεντόμωση διαμερίσματος για ψύλλους έχει μέση διάρκεια την μια ώρα και θα χρειαστούν περισσότερες από μια απεντομώσεις.
Απεντόμωση διαμερίσματος & απολύμανση διαμερίσματος

Απεντόμωση διαμερίσματος & απολύμανση διαμερίσματος καλέστε στο τηλέφωνο 210.50.28.781

Μυοκτονία διαμερίσματος για ποντίκια.

Μυοκτονία διαμερίσματος για ποντίκια.

Η μυοκτονία για ποντίκια στο διαμέρισμα μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως μέσω της τοποθέτησης δολωμάτων, παγίδων ή με τη χρήση μυοκτόνων χημικών. Πριν αρχίσει η απολύμανση, είναι σημαντικό να γίνει μια αξιολόγηση της έκτασης του προβλήματος

Διάρκεια εργασίας για την απεντόμωση διαμερίσματος.

Διάρκεια εργασίας για την απεντόμωση διαμερίσματος.

Η διάρκεια εργασίας για την απεντόμωση διαμερίσματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του χώρου και το επίπεδο της απεντόμωσης ή της απολύμανσης που απαιτείται. Για παράδειγμα, η απολύμανση ενός μικρού διαμερίσματος ή μικρού σπιτιού απαιτεί 20 λεπτά της ώρας, ενώ η απολύμανση ενώ μεγάλου διαμερίσματος ή μεζονέτας μπορεί να απαιτήσει έως και μία ώρα.

Απεντόμωση διαμερίσματος για κοριούς.

Απεντόμωση διαμερίσματος για κοριούς.

Η απεντόμωση κοριών σε διαμερίσματα είναι ένα σημαντικό ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας για τους ένοικους και του επισκέπτες. Οι κοριοί μπορούν να σας προκαλέσουν πρόβλημα και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία των ένοικων του διαμερίσματος.
Η απεντόμωση κοριών σε διαμέρισμα μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως με τη χρήση χημικών προϊόντων, αλλά και μη χημικών μεθόδων όπως η θερμική απεντόμωση ή η χρήση ατμού. Οι χημικές μέθοδοι είναι συνήθως οι πιο αποτελεσματικές

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτούνται επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτούνται επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να απαιτήσουν επαναλαμβανόμενες εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων στο διαμέρισμα. Αρχικά, πρέπει να ληφθεί υπόψη το είδος εντόμου που πρέπει να καταπολεμηθεί, όπως για παράδειγμα ο κοριός, ο ψύλλος ή το τσιμπούρι. Στη συνέχεια, πρέπει να εξεταστεί η προσβασιμότητα του χώρου και, τέλος, ο πληθυσμός των εντόμων ή των τρωκτικών που πρέπει να καταπολεμηθούν.

Απεντόμωση διαμερίσματος για σφήκες.

Απεντόμωση διαμερίσματος για σφήκες.

Η απεντόμωση για σφήκες σε διαμέρισμα μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση χημικών προϊόντων ή μη χημικών μεθόδων, όπως η χρήση παγίδων για σφήκες. Η επιλογή της μεθόδου εξαρτάται από τη σοβαρότητα του προβλήματος και τις προτιμήσεις του πελάτη.

Απεντόμωση διαμερίσματος απομάκρυνση από τον χώρο.

απεντόμωση διαμερίσματος απομάκρυνση από τον χώρο.

Αυτό δεν είναι απόλυτο και εξαρτάται από τον τύπο της απολύμανσης που γίνεται και τα χημικά που χρησιμοποιούνται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ασφαλές να παραμείνετε στον χώρο κατά τη διάρκεια της απολύμανσης, ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να απαιτείται να απομακρυνθείτε.

Διάρκεια εργασίας για την απεντόμωση διαμερίσματος.

Διάρκεια εργασίας για την απεντόμωση διαμερίσματος.

Η διάρκεια εργασίας για την απεντόμωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο τύπος του εντόμου που πρέπει να εξολοθρευθεί, ο μέγεθος του χώρου, ο βαθμός της μόλυνσης και ο τρόπος απεντόμωσης που θα χρησιμοποιηθεί.

Για παράδειγμα, η απεντόμωση ενός μικρού σπιτιού η διαμερίσματος διαρκεί λίγα λεπτά της ώρα, ενώ η απεντόμωση ενός μεγάλου κτιρίου ή ενός επαγγελματικού χώρου μπορεί να απαιτήσει από ώρες έως και ημέρες.

Αλλεργία σε σκευάσματα για την απολύμανση ή την απεντόμωση.

Αλλεργία σε σκευάσματα για την απολύμανση ή την απεντόμωση.

 • Συνιστάται να αναφέρετε τυχόν αλλεργίες σε σκευάσματα απολύμανσης ή απεντόμωσης κατά την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία. Τα άτομα με αλλεργίες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της απολύμανσης ή απεντόμωσης του χώρου τους. Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει ποιες διαδικασίες απολύμανσης μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια στο χώρο σας.

Προβλήματα υγείας.

 • Είναι σημαντικό να ενημερώσετε την εταιρία πριν προγραμματίσει την απολύμανση ή την απεντόμωση για την ύπαρξη ατόμου ή κατοικίδιου που επηρεάζεται από τη χρήση χημικών στον χώρο. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρία να προσαρμόσει την επαγρύπνησή της και τις δράσεις της, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τον ασθενή ή το κατοικίδιο.
Call Now Button