Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απολύμανση για ψύλλους: Αποτελεσματική εξόντωση ψύλλων.

Απολύμανση για ψύλλους τηλέφωνο 210.50.28.781

Στην εταιρία μας, χρησιμοποιούμε μια σειρά από αποτελεσματικές τεχνικές για να απαλλαγείτε από τα ψύλλους στο χώρο σας. Οι απεντομώσεις περιλαμβάνουν τη χρήση ειδικών προϊόντων απεντόμωσης με την μέθοδο του ψεκασμού, η εφαρμογή αποκλειστικών τεχνικών γίνετε από έμπειρους τεχνικούς.

Ψεκασμός για ψύλλους

Έχουμε εμπειρία στον ψεκασμό για ψύλλους, παρέχουμε υπηρεσίες απεντόμωσης ψύλλων με προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Κατανοούμε τη σημασία της αποτελεσματικής απεντόμωσης και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από τα ψύλλους γρήγορα, αποτελεσματικά, οικονομικά και οικολογικά.

Απολυμάνσεις για ψύλλους με Φθηνές, οικονομικές τιμές

  • Τιμή απεντόμωση για ψύλλους σε διαμέρισμα από 50€
  • Τιμή απεντόμωση για ψύλλους σε ξενοδοχείο από 60€
  • Τιμή απεντόμωση για ψύλλους σε κατάστημα από 50€
  • Τιμή απεντόμωση για ψύλλους σε μονοκατοικία από 50€

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους.

Απολύμανση ψύλλων με ένα τηλέφωνο

Αφορά την απολύμανση και απεντόμωση ψύλλων σε όλα τα στάδια ανάπτυξης. Εστιάστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε καθαρά το έντομο.

Απολύμανση για ψύλλους και απεντόμωση με φθηνες τιμες

Λύσε το πρόβλημα των ψύλλων με τρία βήματα

1
Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210.50.28.781 ή αποστείλατε email στην εταιρεία με το πρόβλημα ψύλλων που αντιμετωπίζετε.
2
Οι τεχνικοί σύμβουλοι της εταιρίας θα αξιολογήσουν το πρόβλημα σας και άμεσα θα σας δώσουν συμβουλές και θα ορίσουν ημέρα απεντόμωσης .
3
Κλείστε ραντεβού για την απολύμανση για ψύλλους, και δώστε οριστικό τέλος στο πρόβλημα σας.
Απολύμανση για ψύλλους στο σπίτι

Η απολύμανση για ψύλλους στο σπίτι πραγματοποιείτε ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών.

Ψεκασμός για ψύλλους

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από τους ψύλλους. Ο ψεκασμός είναι μια αποτελεσματική λύση για να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά έντομα.
Όταν εντοπίσετε την εστία των ψύλλων, μπορούμε να προβούμε στον ψεκασμό. Η επαγγελματική αντιμετώπιση είναι πάντα αξιόπιστη, καθώς έχουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό για να εφαρμόσουμε τα κατάλληλα προϊόντα απεντόμωσης με την μέθοδο του ψεκασμού με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες ψεκασμού για ψύλλους. Χρησιμοποιούμε μόνο αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα ψεκασμού για να διασφαλίσουμε ότι οι ψύλλοι θα εξοντωθούν και δεν θα επιστρέψουν και όλα αυτά με ανταγωνιστικές τιμές.

Εξόντωση ψύλλων

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τους ψύλλους και αναζητάτε την καλύτερη λύση για να τους εξοντώσετε; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην εξόντωση αυτών των ενοχλητικών εντόμων.

Χρησιμοποιειμούμε ειδικά προϊόντα απεντόμωσης και εξόντωσης των ψύλλων με χαμηλή τοξικότητα. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες των τεχνικών μας και να έχουμε μια καλή συνεργασία για να αποφύγουμε τυχόν επιπλοκές και να έχουμε άριστο και οριστικό αποτέλεσμα.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ψύλλους στο σπίτι σας, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν για την αποφυγή τριπλασιασμού του πληθυσμού των ψύλλων.

Συνήθειες και συμπεριφορά ψύλλων

Διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορά.

Τροφή ψύλλων

Η τροφή των ψύλλων περιλαμβάνει κυρίως αίμα ζώων, όπως σκύλων και γατών, αλλά μπορεί επίσης να συμπεριλαμβάνει και το ανθρώπινο αίμα.

Μέγεθος ψύλλων

Το μέγεθος των ψύλλων κυμαίνεται από 1 έως 8 χιλιοστά, ανάλογα με το είδος του ψύλλου. Οι ενήλικοι ψύλλοι συνήθως έχουν μήκος περίπου 2-4 .

Επιβίωση ψύλλων

Συνήθως, ένας ενήλικος ψύλλος μπορεί να ζήσει για περίπου ένα μήνα, ενώ μια νύμφη ψύλλου μπορεί να ζήσει από 2 έως 4 μήνες, ανάλογα με τις συνθήκες και την τροφή.

Αναπαραγωγή ψύλλων

Κάθε θηλυκό μπορεί να τοποθετήσει από 4 έως 8 αυγά την ημέρα στον ξενιστή, με συνολικό αριθμό αυγών που μπορεί να φτάσει τα 500 στον κύκλο ζωής του.

apolymanseis gia psillous sthn Athina me fthines times
Πως μεταφέρονται οι ψύλλοι.

Αναφέρουμε τους διαδεδομένους τρόπους μεταφοράς των ψύλλων. Εστιάστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε καθαρά το έντομο.

Οι ψύλλοι μεταφέρονται με πολύ μεγάλη ευκολία προσκολλημένοι επάνω σε ξενιστή, διαδεδομένοι τρόποι μεταφορά είναι:

1
Άμεση επαφή με μολυσμένο ξενιστή: Οι ψύλλοι μπορούν να μεταφερθούν από έναν μολυσμένο ξενιστή σε έναν υγιή μέσω άμεσης επαφής.
2
Μεταφορά μέσω ρούχων ή προσωπικών αντικειμένων: Οι ψύλλοι μπορούν να μεταφερθούν σε ρούχα, πετσέτες, κουβέρτες, στρώματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από μολυσμένα άτομα και ακολουθούν στη συνέχεια το νέο ιδιοκτήτη τους.
3
Μεταφορά μέσω κατοικίδιων: Παρά το γεγονός ότι οι ψύλλοι προτιμούν να ζουν σε ανθρώπους, μπορούν επίσης να μεταφερθούν από ένα ζώο σε άλλο, όπως γάτες ή σκύλους. Οι ψύλλοι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας στα κατοικίδια ζώα και επίσης να μεταφερθούν από τα κατοικίδια ζώα στους ανθρώπους.
Εφαρμογές για την εξόντωση των ψύλλων και φωλιές

Απολύμανση για ψύλλους: τρόποι και εφαρμογές

Απολύμανση ψύλλων: Εφαρμογές

Η απάντηση εξαρτάται από το επίπεδο της μόλυνσης από τους ψύλλους και το επίπεδο της απεντόμωσης που χρησιμοποιείτε. Για μια μικρή μόλυνση, μπορεί να είναι αρκετό δύο εφαρμογές, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν εξειδικευμένα σκευάσματα απεντόμωσης.
Ωστόσο, για μεγάλες μολύνσεις, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από δύο (2) εφαρμογές. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε και τα κατοικίδια από ψύλλους ή να απομακρύνετε και τυχών παλαιά έπιπλα από τον χώρο που υπάρχουν ψύλλοι.

Ψύλλοι τέλος !!

Η απολύμανση για ψύλλους προσφέρει ουσιαστικά και οριστικά αποτελέσματα, βασική προϋπόθεση για την οριστική καταπολέμηση των μυρμηγκιών είναι η καλή συνεργασία του πελάτη.

Φωλιές ψύλλων

Οι ψύλλοι δεν κατασκευάζουν φωλιές όπως άλλα ζώα, όπως για παράδειγμα οι μέλισσες ή οι κατσαρίδες. Αντίθετα, οι ψύλλοι ζουν κυρίως στα ρούχα ή στα στρώματα και τρέφονται με αίμα από τον ξενιστή τους.

Ωστόσο, οι ψύλλοι μπορούν να κρύβονται και να αναπαράγονται σε σκοτεινά και υγρά μέρη, όπως σε ραφές και κρυψώνες στα στρώματα, καρέκλες και καναπέδες, σε ντουλάπες και σε άλλα παρόμοια αντικείμενα. Επίσης, μπορούν να κρύβονται σε τρίχες και κατασκευές στο σπίτι, όπως σε χαλιά και κουρτίνες.

Απολύμανση ψύλλους με παιδιά η κατοικίδια

Απολύμανση για ψύλλους με παιδιά ή κατοικίδια

Οι ψύλλοι μεταφέρονται στο χώρο κυρίως από τα κατοικίδια σκύλο ή γάτα. Ο ψύλλος γεννά σε δυσπρόσιτα σημεία όπως σχισμές, πατώματα, παλαιά έπιπλα, μπάζα, κήπο κ.α.
Η εστία μόλυνσης εντοπίζεται κυρίως σε μέρη τα οποία μπορεί να τραφεί με αίμα, τέτοιο μέρος ως επί το πλείστων ο χώρος που ζουν τα κατοικίδια και γενικότερα τα ζώα.

Η απολύμανση για ψύλλους με την μέθοδος του ψεκασμού είναι ακίνδυνη για τα παιδιά ή τα κατοικίδια όταν διενεργείται από πιστοποιημένα συνεργεία και πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας.
Η επιλογή των εντομοκτόνων γίνεται με αυστηρά κριτήρια, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και έχουν πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Φ.

Απολύμανση για ψύλλους σε διαμερίσματα.

Για τον ψεκασμό για ψύλλους στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται θαύματα, η αλήθεια είναι ότι θα χάσετε αρκετά χρήματα και το βασικότερο πολύτιμο χρόνο, αποτέλεσμα θα είναι να δώσετε χρόνο στο παράσιτο να αναπτυχθεί.

Μετά την εμφάνιση των ψύλλων στο διαμέρισμα άμεσα θα πρέπει να γίνει απολύμανση για ψύλλους προκειμένου να καταπολεμηθούν τα ενήλικα έντομα και οι προνύμφες. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τους ψύλλους τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτούς.

Ο ψεκασμός για ψύλλους στο διαμέρισμα, το σπίτι ή την μονοκατοικία είναι ακίνδυνος εφόσον τηρηθούν πιστά οι συμβουλές των τεχνικών συμβούλων της εταιρίας.

Απολύμανση για ψύλλους σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία
Οικολογική απολύμανση για ψύλλους

Οικολογική απολύμανση για ψύλλους με χαμηλή τοξικότητα.

Απολύμανση ψύλλων: Εντομοκτόνα

Στην απεντόμωση για ψύλλους(απολύμανση για ψύλλους), τα σκευάσματα (εντομοκτόνα) είναι νέας γενιάς με έγκριση για κατοικημένους χώρους, οικίες, επαγγελματικούς χώρoυς, γραφεία κ.α είναι οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Συνεργασία πελάτη

Στον ψεκασμό για κοριούς βασική προϋπόθεση για οριστικό αποτέλεσμα είναι η καλή συνεργασία του πελάτη, θα πρέπει να ακολουθήσει τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Οικολογική απολύμανση για ψύλλους

Οικολογική απολύμανση για ψύλλους με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι βασική προϋπόθεση και αποτελούν μονόδρομο για την εταιρία, η επιστημονική ομάδα της εταιρίας αναζητά και επιλέγει εντομοκτόνα σκευάσματα με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απολύμανση για ψύλλους είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Που θα εντοπίσουμε τους ψύλλους στο σπίτι

Οι ψύλλοι φωλιάζουν σε μπάζα, παλαιά έπιπλα, ξύλα κ.α.

Ψύλλοι στο υπόγειο

Οι ψύλλοι στο υπόγειο είναι συνήθως του είδους Ctenocephalides felis, οι οποίοι ζουν στα ζώα σας ή στα πατώματα του υπογείου σας. Αν και δεν μεταδίδουν ασθένειες, μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό και κνησμό.

Ψύλλοι στον κήπο

Οι ψύλλοι στον κήπο μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στα φυτά και στα ζώα, μπορείτε να τους εξοντώσετε με οικολογικά εντομοκτόνα με η απολύμανση για ψύλλους γίνετε με ψεκασμό με αντλίες χαμηλής πίεσης.

Ψύλλοι στο σπίτι

Οι ψύλλοι στο σπίτι είναι συνήθως από τα κατοικίδια ζώα ή να έχουν περάσει μέσα από τις εισόδους. Η εξόντωση των ψύλλων μέσα στο σπίτι μπορεί να γίνει με απεντόμωση για ψύλλους με οικολογικά χαμηλής τοξικότητας εντομοκτόνα.

Ψύλλοι σε στάβλο

Οι ψύλλοι σε στάβλο είναι επιβλαβείς για τα ζώα, καθώς τρέφονται με το αίμα τους και μπορούν να προκαλέσουν αναιμία και ερεθισμούς στο δέρμα τους. Και σε αυτή τη περίπτωση η εξόντωση των ψύλλων γίνετε με την μέθοδο του ψεκασμού.

Τελευταίες σελίδες
Εξειδικευμένες ερωτήσεις

Αφορά ερωτήσεις πελατών για την απολύμανση και απεντόμωση

Απολύμανση σε ξενοδοχεία για κοριούς.

  • Η απεντόμωση κοριών σε ξενοδοχεία είναι ένα σημαντικό ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας για τους πελάτες και το προσωπικό των ξενοδοχείων. Οι κοριοί μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στους πελάτες και να επηρεάσουν αρνητικά τη φήμη του ξενοδοχείου.
    Η απεντόμωση κοριών σε ξενοδοχεία μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως με τη χρήση χημικών προϊόντων, αλλά και μη χημικών μεθόδων όπως η θερμική απεντόμωση ή η χρήση ατμού. Οι χημικές μέθοδοι είναι συνήθως οι πιο αποτελεσματικές

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτούνται επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

  • Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να απαιτήσουν επαναλαμβανόμενες εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων. Αρχικά, πρέπει να ληφθεί υπόψη το είδος εντόμου που πρέπει να καταπολεμηθεί, όπως για παράδειγμα ο κοριός, ο ψύλλος ή το τσιμπούρι. Στη συνέχεια, πρέπει να εξεταστεί η προσβασιμότητα του χώρου και, τέλος, ο πληθυσμός των εντόμων ή των τρωκτικών που πρέπει να καταπολεμηθούν.

Αλλεργία σε σκευάσματα για την απολύμανση ή την απεντόμωση.

  • Συνιστάται να αναφέρετε τυχόν αλλεργίες σε σκευάσματα απολύμανσης ή απεντόμωσης κατά την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία. Τα άτομα με αλλεργίες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της απολύμανσης ή απεντόμωσης του χώρου τους. Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει ποιες διαδικασίες απολύμανσης μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια στο χώρο σας.

Προβλήματα υγείας.

  • Είναι σημαντικό να ενημερώσετε την εταιρία πριν προγραμματίσει την απολύμανση ή την απεντόμωση για την ύπαρξη ατόμου ή κατοικίδιου που επηρεάζεται από τη χρήση χημικών στον χώρο. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρία να προσαρμόσει την επαγρύπνησή της και τις δράσεις της, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τον ασθενή ή το κατοικίδιο.
Τελευταία άρθρα
Call Now Button