Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απεντόμωση – απολύμανση στην Αθήνα: Οικονομικά και αποτελεσματικά

Απεντόμωση

Ως εταιρεία απεντόμωσης, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντόμωσης για να εξοντώσουμε τα έντομα από το σπίτι σας. Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για να διασφαλίσουμε ότι τα έντομα θα εξοντωθούν.

Απολύμανση

Εμπιστευτείτε μας για την απολύμανση του χώρου σας. Στηριζόμαστε σε απολυμαντικά που είναι αποτελεσματικά ενάντια σε ιούς και βακτήρια, προστατεύοντας την υγεία σας και των αγαπημένων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Απεντομώσεις & απολυμάνσεις με Φθηνές, οικονομικές τιμές

 • Τιμή απεντόμωσης για κατσαρίδες από 30€
 • Τιμή απεντόμωσης για κοριούς από 50€
 • Τιμή απεντόμωσης για ψύλλους από 50€
 • Τιμή απεντόμωσης για μυρμήγκια από 30€
 • Τιμή απεντόμωσης για ακάρεα από 40€

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους

Οικολογικές και οικονομικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις με εγγύηση

Διενεργούμαι πιστοποιημένες απολυμάνσεις και απεντομώσεις.

Φθηνές τιμές

Η απεντόμωση είναι απαραίτητη για να διατηρήσουμε το σπίτι μας απαλλαγμένο από ενοχλητικά έντομα και τρωκτικά. Ωστόσο, πολλοί αποφεύγουν την απεντόμωση λόγω του υψηλού κόστους. Στην εταιρεία μας, παρέχουμε φθηνές και αποτελεσματικές απεντομώσεις.

Οικολογικές απολυμάνσεις

Η εταιρία μας προσφέρει αποτελεσματικές απεντομώσεις με χημικά χαμηλής τοξικότητας, που σέβονται το περιβάλλον και δεν επηρεάζουν την υγεία σας. Διασφαλίζοντας την αποτελεσματική προστασία του σπιτιού σας από βλαβερά έντομα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

Εγγύηση εργασίας

Στην εταιρεία μας παρέχουμε εγγύηση εργασίας για τις υπηρεσίες μας, δίνοντας στους πελάτες μας την ασφάλεια ότι η δουλειά μας είναι πάντα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη.

Καλή συνεργασία πελάτη

Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία μιας καλής συνεργασίας με τους πελάτες μας. Ακούμε τις ανάγκες και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Η αξιοπιστία των εργασιών μας είναι η βασική αρχή της συνεργασίας μας.”

Ειδική απολύμανση και απεντόμωση σε ξενοδοχεία

Διενεργούμαι πιστοποιημένες απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε ξενοδοχεία.

Απεντόμωση ξενοδοχείων για κοριούς.

Η απεντόμωση κοριού στα ξενοδοχεία είναι σημαντική για την υγεία και την εμπειρία των πελατών. Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα των κοριών, χωρίς να διακινδυνεύετε την υγεία σας ή των πελατών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η εκτέλεση της απεντόμωσης από εξειδικευμένο προσωπικό είναι αναγκαία για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Η εμπειρία που διαθέτουμε σε συνάρτηση με τα κατάλληλα εργαλεία μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τους κοριούς στα ξενοδοχεία, εξαλείφοντας τις πηγές τους και εφαρμόζοντας αποτελεσματικά μέτρα πρόληψης.

Γενική απεντόμωση ή απολύμανση σε ξενοδοχεία

Η απεντόμωση σε ξενοδοχεία είναι μια σημαντική διαδικασία για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των επισκεπτών και του προσωπικού. Η επιλογή της σωστής εταιρείας απεντόμωσης είναι κρίσιμη για την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.

Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για την απεντόμωση και την αντιμετώπιση κατσαρίδων, ψύλλων, ακάρεων. Οι απολυμαντές μας είναι ειδικευμένοι και έχουν πολυετή εμπειρία στην απεντόμωση σε ξενοδοχεία.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές, με εγγύηση για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της εργασίας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας απεντόμωσης σε ξενοδοχεία.

Απεντόμωση και απολύμανση πολυκατοικιών με φθηνές τιμές
Απεντομώσεις & απολυμάνσεις πολυκατοικιών

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις απεντομώσεις και απολυμάνσεις πολυκατοικιών

Η αντιμετώπιση των εντόμων στις πολυκατοικίες είναι επιβεβλημένη, καθώς τα έντομα μεταφέρουν ασθένειες. Επενδύοντας σε αποτελεσματικές λύσεις καταπολέμησης και εξόντωσης, εξασφαλίζουμε υγιεινό περιβάλλον για τους κατοίκους.

1
Οι απολυμάνσεις πολυκατοικιών γίνονται δύο φορές στο έτος, κατά προτίμηση την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.
2
Ο ψεκασμός για κατσαρίδες στις πολυκατοικίες γίνετε στα κεντρικά και περιμετρικά φρεάτια καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους, όπως ταράτσα, κλιμακοστάσιο, αποθήκες, λεβητοστάσιο κ.α.
3
Ο ψεκασμός αποτελεί αποτελεσματική εξόντωση των κατσαρίδων, μπορεί να γίνει προληπτικά ή για την εξόντωση των ήδη υπαρχόντων εντόμων. Εξασφαλίζει την αποτελεσματική εξόντωση των κατσαρίδων.
4
Τις απεντομώσεις δεν τις επηρεάζουν η καιρικές συνθήκες εφόσον δεν πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Ψεκασμός για κατσαρίδες

Διενεργούμε ψεκασμούς κατσαρίδων σε πολυκατοικίες μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Απολύμανση για μικρόβια

Με ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα διενεργούμε ασφαλή απολυμάνσεις για μικρόβια, ιούς, και βακτήρια.

Εξόντωση ποντικιών

Με σκευάσματα, ειδικές τροφές τελευταίας γενιάς εξοντώνουμε τα ποντίκια σε όλα τα στάδια ανάπτυξης.

Πιστοποίηση εφαρμογών

Όλες οι εφαρμογές για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών είναι ασφαλή και πιστοποιημένες.

Απολύμανση για κοριούς.

Η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες απολυμάνσεις κοριών με στόχο την εξόντωση τους από τον χώρο σας. Οι κοριοί είναι ένα επιβλαβές έντομο που μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε ανθρώπους αφού τρέφεται με ανθρώπινο αίμα.
Τα σκευάσματα είναι οικολογικά, σέβονται το περιβάλλον και δεν είναι επιβλαβείς για την υγεία των ανθρώπων και των ζώων.
Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί αποτελεσματικές τεχνολογίες και προϊόντα για την εξόντωση των κοριών, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων.

Απολύμανση για ψύλλους.

Η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντόμωσης ψύλλων, με σκοπό να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά έντομα. Όπως γνωρίζετε, οι ψύλλοι είναι μικρά έντομα που τρέφονται με το αίμα των θυμάτων τους και μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς και κνησμό στο δέρμα.
Γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι το πρόβλημα των ψύλλων στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε τις καλύτερες τεχνικές εξόντωσης για να απαλλάξουμε τον χώρο σας από αυτά τα ζωύφια.

Απολυμάνσεις για κουνούπια.

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην εξάλειψη των ενοχλητικών κουνουπιών και έχει αναπτύξει αποτελεσματικές λύσεις για τον έλεγχο τους. Τα κουνούπια αποτελούν μεγάλο πρόβλημα καθώς μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, όπως η ιλαρά και η ζικα. Επιπλέον, το τσίμπημα τους μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα συμπτώματα όπως κνησμό
Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες και προϊόντα που είναι ασφαλή για το περιβάλλον και δεν επηρεάζουν αρνητικά την υγεία των ανθρώπων και ζώων.

Κοριός

Απολύμανση για κοριούς στην Αθήνα

Ψύλλος

Απολύμανση και απεντόμωση ψύλλων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Τσιμπούρι

Απολύμανση και απεντόμωση πολυκατοικιών και διαμερισμάτων

Μυρμήγκι

Απολύμανση και απεντόμωση μυρμηγκιών με τζέλ

Απολύμανση για κατσαρίδες

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην απομάκρυνση και εξόντωση των επιβλαβών κατσαρίδων από τον χώρο σας, με στόχο την προστασία της υγείας των ανθρώπων και των ζώων. Οι κατσαρίδες είναι γνωστό ότι μεταδίδουν ασθένειες και προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, γι’ αυτό η εταιρεία μας χρησιμοποιεί αποτελεσματικές τεχνολογίες και προϊόντα για την εξόντωσή τους, χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.

Απολύμανση με τζελ.

Παρέχουμε υπηρεσίες απεντόμωσης μυρμηγκιών με στόχο την αποτελεσματική εξάλειψή τους από τον χώρο σας. Η μέθοδος απεντόμωσης με τζελ είναι ιδανική για την απομάκρυνση κυρίως της κατσαρίδας και του μυρμηγκιού. Είναι αρκετά αποτελεσματική και ακίνδυνη για το χρήστη, καθώς έχει πολύ χαμηλή τοξικότητα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ντουλάπια κουζίνας, δίπλα σε τρόφιμα, και σε σημεία που δεν είναι εφικτή η χρήση άλλων μεθόδων, όπως η μέθοδος του ψεκασμού.

Απολύμανση για ακάρεα, μικρόβια και ιούς.

Στην εταιρεία μας, κατανοούμε την ανάγκη για αποτελεσματική απεντόμωση από ακάρεα στον χώρο σας. Επιλέγουμε προσεκτικά τα κατάλληλα προϊόντα και μεθόδους απεντόμωσης για την εξάλειψη των ακάρεων από το περιβάλλον σας. Όλοι οι κατοικημένοι και μη χώροι είναι εν δυνάμει επιθετικοί προς την ανάπτυξη ιών και άλλων μολυσματικών οργανισμών, οπότε η απεντόμωση αποτελεί απαραίτητο βήμα για τη διατήρηση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος.
Τα ακάρεα είναι συχνά δύσκολο να αντιμετωπιστούν, καθώς απαιτούν εξειδικευμένες τεχνικές απεντόμωσης.

Απολύμανση με παιδιά ή κατοικίδια

Απολύμανση και απεντόμωση σε πολυκατοικία με παιδιά ή κατοικίδια.

Ο ψεκασμός για κατσαρίδες και γενικότερα για τα έντομα είναι ένα απαραίτητο μέτρο για την εξάλειψη ενός ενοχλητικού προβλήματος με έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ακάρεα κ.α στα διαμερίσματα, πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η απεντόμωση μπορεί να γίνει επιτυχώς και με ασφάλεια, ακόμη και αν υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια στο διαμέρισμα.

Η εξόντωση των εντόμων μπορεί να γίνει με τη χρήση φυσικών ή χημικών μεθόδων. Η χρήση φυσικών μεθόδων μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση φυτικών εκχυλισμάτων ή άλλων φυσικών προϊόντων που απωθούν τα έντομα. Ωστόσο, η χρήση χημικών μεθόδων είναι συχνά πιο αποτελεσματική και γρήγορη.

Για την εξόντωση εντόμων σε διαμερίσματα με παιδιά ή κατοικίδια, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται ασφαλή προϊόντα και μεθόδους.

Απολύμανση σε επαγγελματικό χώρο.

Ωστόσο, εκτός από την εξόντωση των εντόμων, είναι επίσης σημαντικό να γίνεται καταπολέμηση μικροβίων στον επαγγελματικό χώρο. Η απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία εξαλείφονται τα βακτήρια, ιοί και άλλα μικρόβια από τον χώρο. Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη της εξάπλωσης ασθενειών και για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων υγιεινής στον χώρο εργασίας.

Η εξόντωση μικροβίων μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως η χρήση χημικών απολυμαντικών και άλλων εξειδικευμένων μηχανημάτων. Είναι σημαντικό να επιλεγεί η κατάλληλη μέθοδος ανάλογα με τον τύπο του επαγγελματικού χώρου και τις ανάγκες των εργαζομένων.

Για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής, είναι σημαντικό να επαναλαμβάνετε τακτικά και σε κανονικά χρονικά διαστήματα από πιστοποιημένες εταιρείες.

Apolymansi & apentomwsi epaggelmatikwn xwrwn
Εξειδικευμένες ερωτήσεις

Αφορά ερωτήσεις πελατών για την απολύμανση και απεντόμωση

Μέθοδοι εφαρμογής ψεκασμού.

 • Ψεκασμό χαμηλής πίεσης, σε αυτή την μέθοδο διοχετεύεται εντομοκτόνο στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε γωνίες, σχισμές επιφανειών όπου υπάρχουν πιθανές εστίες εντόμων.
 • Ψεκασμό υψηλής πίεσης, η εξόντωση εντόμων με μηχάνημα υψηλής πίεσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση εντόμων σε βιομηχανικούς και υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης.
 • Ο νεφελοψεκασμός εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που ο κλασικός ψεκασμός χαμηλής ή υψηλής πίεσης δεν είναι εφικτός, κατά κύριο λόγο σε βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους.

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτούνται επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

 • Οι αιτίες για τις πολλαπλές εφαρμογές προκύπτουν από διάφορους λόγους που μπορούν να απαιτήσουν την επαναλαμβανόμενη εφαρμογή καταπολέμησης εντόμων. Αρχικά, πρέπει να λάβουμε υπόψη το είδος του εντόμου που πρέπει να καταπολεμηθεί, όπως ο κοριός, ο ψύλλος ή το τσιμπούρι. Στη συνέχεια, πρέπει να εξετάσουμε την προσβασιμότητα του χώρου και τέλος, να αξιολογήσουμε τον πληθυσμό των εντόμων ή των τρωκτικών που πρέπει να καταπολεμηθούν.

Αλλεργία σε σκευάσματα για την απολύμανση ή την απεντόμωση.

 • Προτείνεται να αναφέρετε τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις σε απολυμαντικά η εντομοκτόνα σκευάσματα κατά την πρώτη επικοινωνία σας με την εταιρία. Οι άνθρωποι με αλλεργίες μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες κατά την διάρκεια της εφαρμογής του χώρου τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας θα εκτιμήσει την κατάστασή σας και θα αποφασίσει ποιες διαδικασίες απολύμανσης μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια στον χώρο σας.

Προβλήματα υγείας.

 • Είναι σημαντικό να ενημερώσετε την εταιρία πριν προγραμματίσει τον ψεκασμό για την ύπαρξη ατόμου ή κατοικίδιου που επηρεάζεται από τη χρήση χημικών στον χώρο. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρία να προσαρμόσει την επαγρύπνησή της και τις δράσεις της, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τον ασθενή ή το κατοικίδιο.
Είδη εντόμων.

Αναφέρουμε τα ποιο διαδεδομένα έντομα.

Είδη κατσαρίδων.

 • Γερμανική κατσαρίδα (Blattella germanica)
 • Αμερικανική κατσαρίδα (Periplaneta americana)
 • Οριεντάλ κατσαρίδα (Blatta orientalis)
 • Σκοτεινή κατσαρίδα (Supella longipalpa)
 • Κατσαρίδα Αυστραλίας (Periplaneta australasiae)
 • Κατσαρίδα του δάσους (Blaberus craniifer)
 • Κατσαρίδα Μαδαγασκάρης (Gromphadorhina portentosa)

Οι κατσαρίδες έχουν επίπεδο, σκληρό σώμα, μακριές κεραίες και πτερύγια που τους επιτρέπουν να πετούν. Τρέφονται κυρίως με φυτικό υλικό, αλλά μπορούν να τραφούν και με κρέας, αίμα, και απορρίμματα. Αναπαράγονται γρήγορα και αναπτύσσουν αντοχή σε πολλά φάρμακα καταπολέμησης. Ορισμένα είδη κατσαρίδων θεωρούνται επικίνδυνα για την υγεία μας, καθώς μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες.

Είδη κοριών.

Υπάρχουν περίπου 90 είδη κοριών στην οικογένεια Cimicidae. Η πλειοψηφία αυτών των ειδών είναι εξωτικά και δεν είναι γνωστό να τρέφονται με ανθρώπινο αίμα.
Τα είδη κοριών που τρέφονται με αίμα ανθρώπων, όπως ο κοριός (Cimex lectularius) και ο κοριός των ντόπιων (Cimex hemipterus), έχουν συνδεθεί με τον άνθρωπο για χιλιετίες.

Κοριός

Ο κοριός έχει επίπεδο, σχεδόν οβάλ σχήμα και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5 χιλιοστά σε μήκος.
Έχει καφέ-κόκκινο χρώμα και είναι επίπεδος με μια ελαφριά γυαλάδα στην επιφάνειά του.
Οι κορυφαίες πλευρές του είναι ελαφρά επίγυμνές, ενώ οι πλευρές του κορμού του είναι πιο κοκκινωπές.
Έχει ένα ζευγάρι αντικριστά μάτια και μια μεγάλη στοματική κορυφή με την οποία τρυπά το δέρμα των ζώων και των ανθρώπων για να τραβήξει το αίμα.
Οι κοριοί είναι ενεργοί τη νύχτα και μπορούν να βρίσκονται κρυμμένοι στα κρεβάτια, τους καναπέδες και άλλα αντικείμενα του σπιτιού.

Κουνούπι

Έχουν λεπτά και ευαίσθητα πόδια και κεφάλι με πολλές κεραίες που τα βοηθούν να ανιχνεύουν τους ανθρώπους και άλλα ζώα που είναι οι πηγές τους για αίμα.
Τα θηλυκά κουνούπια τρέφονται με αίμα από ανθρώπους και άλλα ζώα, ενώ τα αρσενικά τρέφονται με φυτικά υλικά.
Μετά το τσίμπημα, συνήθως εμφανίζεται μια μικρή, κοκκινωπή κνημίδα στο δέρμα, η οποία μπορεί να προκαλέσει κνησμό στον άνθρωπο.

Τελευταία άρθρα

Απολύμανση για κοριούς.

Η εμφάνιση κοριών είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία. Οι κοριοί είναι μικρά έντομα που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα. Αν και δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας, μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς και κνησμό στο δέρμα μας.

Οι απεντομώσεις κοριών είναι μια επιλογή που μπορεί να εξοντώσει των πληθυσμό των κοριών στο σπίτι σας. Η διαδικασία των απεντομώσεων περιλαμβάνει τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων και τεχνικών που σκοτώνουν κοριούς και τα αυγά τους.

Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο αποτελεσματικά εντομοκτόνα προϊόντα απεντομώσεων για να εξαλείψουμε τους κοριού από το σπίτι σας. Το συνεργείο απολυμάνσεων έχει εκπαιδευτεί ειδικά για να αντιμετωπίζουν τους κοριών και να εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του ψεκασμού για κοριούς.

Απολύμανση για σφήκες

Η εμφάνιση σφηκών στον κήπο ή στο σπίτι σας μπορεί να είναι αναπόφευκτή. Οι σφήκες μπορούν να είναι επιθετικές και να προκαλέσουν ενοχλητικά τσιμπήματα, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι.

Η απεντόμωση για σφήκες είναι μια επιλογή που μπορεί να βοηθήσει στον ουσιαστικό έλεγχο της παρουσίας σφηκών στο σπίτι ή την επιχείρηση. Η διαδικασία απεντόμωσης περιλαμβάνει τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων και τεχνικών που σκοτώνουν τις σφήκες και την απομάκρυνση των φωλιών.

Το έμπειρο συνεργείο απεντόμωσης της εταιρεία μας, χρησιμοποιεί μόνο τα πιο αποτελεσματικά εντομοκτόνα προϊόντα για να εξάλειψη των σφηκών από το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για να αντιμετωπίζουν τις σφήκες και να εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του ψεκασμού.

Η εμπειρία
.. φέρνει πάντα ..
.. αποτέλεσμα.
Call Now Button