Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τιμή απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας

Πόσο κοστίζει η απολύμανση, απεντόμωση & μυοκτονία

Αφορά πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες & επαγγελματικούς χώρους.

Πόσο κοστίζει η απεντόμωση πολυκατοικίας

Τιμή απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας

  • Aπεντόμωση πολυκατοικίας τιμή έως 5 διαμερίσματα από 45€
  • Aπεντόμωση πολυκατοικίας τιμή από 5 έως 10 διαμερίσματα από 55€
  • Aπεντόμωση πολυκατοικίας τιμή από 11 έως 15 διαμερίσματα από 65€
  • Aπεντόμωση πολυκατοικίας τιμή από 16 έως 20 διαμερίσματα από 75€
  • Aπεντόμωση πολυκατοικίας τιμή από 21 έως 25 διαμερίσματα από 85€

Οι παραπάνω τιμές είναι αρχικές, για περισσότερα των 30 διαμερισμάτων κατόπιν συμφωνίας, οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Πόσο κοστίζει η απολύμανση πολυκατοικίας

  • Απολύμανση πολυκατοικίας τιμή έως 5 διαμερίσματα από 40€
  • Απολύμανση πολυκατοικίας τιμή από 5 έως 10 διαμερίσματα από 50€
  • Απολύμανση πολυκατοικίας τιμή από 11 έως 15 διαμερίσματα από 60€
  • Απολύμανση πολυκατοικίας τιμή από 16 έως 20 διαμερίσματα από 70€
  • Απολύμανση πολυκατοικίας τιμή από 21 έως 25 διαμερίσματα από 80€

Οι παραπάνω τιμές είναι αρχικές, για περισσότερα των 30 διαμερισμάτων κατόπιν συμφωνίας, οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τιμή απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και αναφέρονται στα επίπεδα έναρξης τιμών ανα περίπτωση χωρίς φόρους.

Απολύμανση Κοριών τιμή από
50
Απολύμανση Ψύλλων τιμή από
50
Απολύμανση Σφήκες τιμή από
50
Απολύμανση Κατσαρίδων τιμή από
30
Απολύμανση Κουνουπιών τιμή από
40
Απολύμανση Τσιμπουριών τιμή από
50
Μυοκτονία – Ποντίκια τιμή από
30
Απολύμανση Ακάρεων τιμή από
30
Απολύμανση πολυκατοικιών τιμή από
40
Απολύμανση μονοκατοικιών τιμή από
40
Απολύμανση ξενοδοχείων τιμή από
70
Απολύμανση επαγγελματιών τιμή από
40

Δώστε τέλος στα έντομα γρήγορα και οικονομικά !!

Τιμές απολυμάνσεων – απεντομώσεων

Οι τιμές για την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία είναι ενδεικτικές, για την τελική τιμή θα ενημερωθείτε αφού ενημερωθούμε για το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.

Οι τιμές μπορούν να διαφοροποιούνται ανάλογα το έντομο το τρωκτικό ή το μικρόβιο, και ανάλογα του πληθυσμού του.
Καλέστε μας ενημερώστε μας για το πρόβλημα και θα σας δώσουμε την τιμή για την εργασία.

Τιμές για απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία στην Αθήνα

Τί ορίζουμε ως εργασία απεντόμωσης.

Η εργασία απεντόμωση ή εξόντωση των εντόμων και των παρασίτων είναι η διαδικασία που χρησιμοποιείται για την εξάλειψή τους από έναν χώρο. Για να γίνει αποτελεσματικά, απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές και χρήση κατάλληλων προϊόντων.

Είναι καλό να σημειώσουμε ότι οι τεχνικές αυτές έχουν εξελιχθεί σημαντικά με την πάροδο του χρόνου, επιτρέποντας την γρήγορη επιστροφή στον χώρο μας μετά την εκτέλεσή τους.

Επιπλέον, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες είναι φιλικά προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Γιατί υπάρχουν διαφορετικές τιμές απολύμανσης & απεντόμωσης.

Ο τύπος του εντόμου ή του παρασίτου που αντιμετωπίζεις είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που επηρεάζει το κόστος της διαδικασίας αφαίρεσής του.

Ένας δεύτερος παράγοντας είναι η έκταση του προβλήματος. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και τον τύπο του εντόμου ή του ιού, θα επιλέξουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτείται. Όσο πιο μεγάλη η έκταση του προβλήματος, τόσο πιο εξειδικευμένος εξοπλισμός και περισσότερες επισκέψεις μπορεί να απαιτηθούν.

Φάρμακα για απεντόμωση – απολύμανση

Τιμές απολυμάνσεων και ασφάλεια

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας είναι πιστοποιημένα από τις αρμόδιες αρχές και τηρούνται πιστά όλες οι οδηγίες χρήσεως και εφαρμογής. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία και το κατοικίδιο σας κατά τη χρήση των προϊόντων.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, τα συνεργεία μας θα σας ενημερώσουν εγκαίρως και λεπτομερώς εάν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετα μέτρα προφύλαξης μετά την εφαρμογή των μέτρων απεντόμωσης.

Στην περίπτωση αλλεργίας σε συγκεκριμένα σκευάσματα θα πρέπει να ενημερωθεί η εταιρία πριν την διενέργεια της εφαρμογής.

Τιμές απολυμάνσεων και απεντομώσεων για την Αθήνα

Aπεντόμωση μαζί μας !!

Ως ειδικοί στον τομέα των απεντομώσεων και των απολυμάνσεων με εξειδικευμένο συνεργείο μπορούμε να εξασφαλίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία σας. Επιπλέον, μπορούμε να αξιολογήσουμε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να παράσχουμε έγκυρη αντιμετώπιση με χαμηλές τιμές απολυμάνσεων και απεντομώσεων.

Δεν είναι αναγκαίο να επενδύσετε σε πρόχειρες λύσεις, οι οποίες ενδέχεται να αποδειχθούν ανεπαρκείς, εάν το πρόβλημα έχει εξελιχθεί πέρα από τον έλεγχό σας.

Εάν το επιθυμείτε,  οι τεχνικοί της εταιρίας μπορούν να σας παρέχουμε επίσης χρήσιμες συμβουλές προκειμένου να αποφύγετε τις εισβολές των εντόμων για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα.

Διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των απεντομώσεων και έχουμε λάβει θετικές αξιολογήσεις από τους πελάτες μας, είμαστε πιστοποιημένη εταιρία απεντομώσεων.

Που γίνεται η Aπεντόμωση στο σπίτι.

Συνήθως, τα σημεία στο σπίτι που χρειάζονται απεντόμωση είναι περιμετρικά οι πόρτες και τα παράθυρα η κουζίνα, το μπάνιο και το μπαλκόνι. Αυτά τα μέρη επιλέγονται γιατί προσελκύουν τα έντομα.

Τα μυρμήγκια τα εντοπίζουμε σε γλάστρες, φυτά και χαραμάδες, οι συγκεκριμένοι χώροι θα πρέπει να ψεκαστούν προκειμένου να απαλλαγείτε από το έντομο.

Σε περίπτωση προβλημάτων με κουνούπια, είναι σημαντικό να ψεκάσετε προσεκτικά τους εξωτερικούς χώρους, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ρίζες των δέντρων και των θάμνων, όπου υπάρχει αυξημένη υγρασία.

Call Now Button