Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απολύμανση για τσιμπούρια: εξοντώνουμε οριστικά τα τσιμπούρια

Απολύμανση για τσιμπούρια τηλέφωνο 210.50.28.781

Από το 1995 η εταιρία δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πειραιά στην απολύμανση για τσιμπούρια, έχουμε οικονομικές τιμές και δίνουμε οριστικό αποτέλεσμα. Οι απεντομώσεις περιλαμβάνουν τη χρήση ειδικών προϊόντων απεντόμωσης με την μέθοδο του ψεκασμού, η εφαρμογή αποκλειστικών τεχνικών γίνετε από έμπειρους τεχνικούς.

Ψεκασμός για τσιμπούρια

Ο ψεκασμός είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την εξόντωση των τσιμπουριών από το σπίτι σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα απεντόμωσης και εφαρμόζουμε τον ψεκασμό στις περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο, όπως οι σκοτεινές γωνίες, τα κρεβάτια και οι ντουλάπες.

Απολυμάνσεις για τσιμπούρια με Φθηνές, οικονομικές τιμές

  • Τιμή απεντόμωση για τσιμπούρια σε διαμέρισμα από 50€
  • Τιμή απεντόμωση για τσιμπούρια σε ξενοδοχείο από 60€
  • Τιμή απεντόμωση για τσιμπούρια σε κατάστημα από 50€
  • Τιμή απεντόμωση για τσιμπούρια σε μονοκατοικία από 50€

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους.

Απολύμανση για τσιμπούρια και απεντόμωση
Απολύμανση τσιμπουριών με ένα τηλέφωνο

Η απολύμανση και απεντόμωση τσιμπουριών αφορά την καταπολέμηση του παρασίτου σε όλα τα στάδια ανάπτυξης. Εστιάστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε καθαρά το έντομο.

Λύσε οριστικά το πρόβλημα των τσιμπουριών με τρείς απλές κινήσεις.

1
Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210.50.28.781 ή στείλε μας email, αναφέρετε το πρόβλημα σας.
2
Άμεσα ο τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας θα σας δώσει οδηγίες και τυχών συμβουλές.
3
Ορίζετε ραντεβού για την απολύμανση για τσιμπούρια και δίνετε τέλος στο πρόβλημα σας.
Απολύμανση για τσιμπούρια στο σπίτι

Η απολύμανση για τσιμπούρια στο σπίτι, το υπόγειο το διαμέρισμα πραγματοποιείτε ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών

Ψεκασμός για τσιμπούρια

Άμεσα και οριστικά αποτελέσματα προσφέρει ο ψεκασμός για τσιμπούρια το αποτέλεσμα είναι ορατό από την επόμενη κιόλας ημέρα, στις σελίδες των σάιτ μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες αναλυτικά για το έντομο, θα ενημερωθείτε για τον τρόπο συμπεριφοράς της διατροφικές συνήθειες καθώς και τον τρόπο με το οποίο θα καταλάβετε ότι έχετε προσβληθεί από το παράσιτο του τσιμπουριού.

Ειδικοί επιστήμονες στην εταιρεία θα σας βοηθήσουν με πληροφορίες και συμβουλές για να απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από το παράσιτο.

Η απολύμανση για τσιμπούρια μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με υψηλές θερμοκρασίες όσο και σε χαμηλές έχοντας την ίδια αποτελεσματικότητα.

Αντιμετώπιση τσιμπουριών

Τα τσιμπούρια οι ψύλλοι οι κοριοί είναι μεταφερόμενα παράσιτα και δεν “νοιάζονται” για την καθαριότητα του σπιτιού, διαμερίσματος ή του χώρου που εργαζόμαστε, θα μας επισκεφτούν διότι έρχονται προσκολλημένοι στο κατοικίδιο .

Η αντιμετώπιση και η γρήγορη καταπολέμηση ειδικά των τσιμπουριών σχετίζεται άμεσα και με το πόσο σύντομα θα ανακαλύψουμε ότι έχουμε προβληθεί από τσιμπούρια.
Οι τρόποι αντιμετώπισης και καταπολέμησης των τσιμπουριών είναι αρκετοί με συνηθέστερο τον υπολειμματικό ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Ο σχολαστικός έλεγχος των κατοικίδιων μετά από την καθημερινή βόλτα στο πάρκο μπορεί να βοηθήσει σα προφυλαχτούμε από το παράσιτο.

Συνήθειες και συμπεριφορά τσιμπουριών

Διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορά.

Τροφή τσιμπουριών

Τα τσιμπούρια τρέφονται με αίμα, προσκολλούν επάνω στον ξενιστή τους και τρέφονται ασταμάτητα για αρκετές ημέρες.

Μέγεθος τσιμπουριών

Σε μέγεθος το ενήλικο τσιμπούρι μπορεί να ξεπεράσει τα δύο (2) εκατοστά, έχει σχήμα ωοειδές και χρώμα σκούρο καφέ.

Επιβίωση τσιμπουριών

Ο χρόνος επιβίωση του τσιμπουριού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ο βασικότερος είναι η διατροφή του, είναι ανθεκτικός σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.

Αναπαραγωγή τσιμπουριών

Το θηλυκό παράσιτο γεννά και 10.000 αυγά στην ζωή του. Το σώμα του τσιμπουριού είναι μικρό και επίπεδο.

Εφαρμογές και μεταφορά

Τρόποι μεταφοράς τσιμπουριών και τρόποι απολύμανσης τσιμπουριών

Απολύμανση τσιμπουριών: Εφαρμογές

Η απεντόμωση τσιμπουριών & η απολύμανση τσιμπουριών απαιτούν εξειδίκευση και ειδικά πρωτόκολλα τόσο στην εφαρμογή όσο και τον τρόπο καταπολέμησης, η ασφάλεια των σκευασμάτων καθώς και η εξειδίκευση των τεχνικών φέρνουν οριστικό και γρήγορο αποτέλεσμα, ο ψεκασμός για τσιμπούρια πρέπει να διενεργείτε από απολυμαντικά συνεργεία με μεγάλη εμπειρία στην συμπεριφορά του παρασίτου.

Τσιμπούρια δώστε οριστικό τέλος !!

Η απολύμανση για τσιμπούρια προσφέρει ουσιαστικά και οριστικά αποτελέσματα, ουσιώδες προϋπόθεση για την οριστική καταπολέμηση των τσιμπουριών είναι η καλή συνεργασία του πελάτη με το συνεργείο απολύμανσης.

Πώς μεταφέρονται τα τσιμπούρια

Το τσιμπούρι ανά πάσα στιγμή μπορεί να μεταφερθεί στο χώρο που κατοικούμε και εργαζόμαστε, δεν νοιάζεται για την καθαριότητα του χώρου που θα “επισκεφτεί” το βασικό στοιχείο για την μεταφορά του είναι τα κατοικίδια αφού προσκολλάτε επάνω σε αυτά προκειμένου να τραφεί.
Τα τσιμπούρια μεταφέρονται προσκολληθούν στα κατοικίδια μας, σκύλος, γάτα, χάμστερ, κουνέλι κ.α.
Με είσοδο του μολυσμένου κατοικίδιου στο χώρο το τσιμπούρι αθόρυβα τρυπώνει σε απρόσιτα σημεία και εφόσον έχει τραφεί αρκετά ψάχνει ρωγμές, χαραμάδες και γενικά απρόσιτα σημεία για να δημιουργήσει φωλιά.

Πως μεταφέρονται τα τσιμπούρια

Αναφέρουμε τους διαδεδομένους τρόπους μεταφοράς των τσιμπουριών. Εστιάστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε καθαρά το έντομο.

Απολύμανση για τσιμπούρια σε κήπους υπόγεια και διαμερίσματα

Τα τσιμπούρια μεταφέρονται προσκολλημένα σε αντικείμενα ή στα κατοικίδια, οι ποιο διαδεδομένοι τρόποι μεταφορά είναι:

1
Με τα κατοικίδια, σκύλο, γάτα, κουνέλι κλπ..
2
Με ξύλα που αγοράζουμε για το τζάκι.
3
Προσκολλημένα σε ρούχο ή παπούτσι μετά από βόλτα σε πάρκο ή εξοχή.
4
Ποιο σπάνια από κούτες αγορών από καταστήματα.
Ένδειξη ότι έχετε μολυνθεί από τσιμπούρια

Η απολύμανση για τσιμπούρια δεν μπορεί να γίνει προληπτικά

Το παράσιτο στην επιδερμίδα

Το τσιμπούρι δεν τσιμπάει αλλά προσκολλάτε μέσα στην επιδερμίδα και απομυζεί αίμα.

Έντονη φαγούρα

Όταν σε ένα σημείο του σώματος έχουμε φαγούρα και βλέπουμε δύο μικρές “τρίχες” σε σχήμα “ν” τότε έχει προσκολληθεί τσιμπούρι

Ζωντανό τσιμπούρι

Το τσιμπούρι μετά από μεγάλα “γεύματα” αίματος πέφτει από τον ξενιστή και κυκλοφορεί στον χώρο αναζητώντας χώρο να δημιουργήσει φωλιά.

Το κατοικίδιο ξύνεται

Όταν δούμε το κατοικίδιο μας να ξύνεται επίμονα σε ένα σημείο τους σώματός του υπάρχει περίπτωση να έχει προσκολληθεί τσιμπούρι

Οικολογική απολύμανση για τσιμπούρια

Βασικό στοιχείο η καλή συνεργασία του πελάτη

Απολύμανση τσιμπουριών: Εντομοκτόνα

Στην απεντόμωση για τσιμπούρια(απολύμανση για τσιμπούρια), τα φάρμακα που επιλέγονται (εντομοκτόνα) έχουν έγκριση για κατοικημένους χώρους, οικίες, επαγγελματικούς χώρoυς, γραφεία κ.α είναι ασφαλές, οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Συνεργασία πελάτη

Στον ψεκασμό για τσιμπούρια βασική προϋπόθεση για οριστικό αποτέλεσμα είναι η καλή συνεργασία του πελάτη, θα πρέπει να ακολουθήσει τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Οικολογική απολύμανση για τσιμπούρια

Οικολογική απολύμανση για τσιμπούρια με σεβασμό στα κατοικίδια, τον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι ο στόχος της εταιρείας και αποτελεί βασική προϋπόθεση για την FAST SERVICE, η επιστημονική ομάδα της εταιρίας αναζητά σε καθημερινή βάση εντομοκτόνα σκευάσματα με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απολύμανση για τσιμπούρια είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Απεντόμωση τσιμπουριών με παιδιά

Η απεντόμωση τσιμπουριών είναι ασφαλής εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις

apolymansi gia tsimpouria kai apentomwsi gia tsimpoyria

Απολύμανση για τσιμπούρια με παιδιά

Τα τσιμπούρια μεταφέρονται στο χώρο κυρίως με τα κατοικίδια ή τα ρούχα. Το τσιμπούρι δημιουργεί φωλιές σε χώρους δυσπρόσιτους για τον άνθρωπο όπως σχισμές, ρωγμές, πρίζες, σοβατεπί, γυψοσανίδες παλαιά ξύλα, εγκαταλλειμένες ηλεκτρικές συσκευές.
Η εστία μόλυνσης εντοπίζεται έως επί το πλείστων σε μέρη τα οποία μπορεί να τραφεί με αίμα, τέτοια σημεία είναι χώροι που υπάρχουν κατοικίδια, υπόγεια, πάρκα, βλάστηση.

Η απολύμανση για για τσιμπούρια πραγματοποιείτε με την μέθοδος του ψεκασμού χαμηλής πίεσης, η μέθοδος και τα φάρμακα είναι ακίνδυνη για τα παιδιά όταν διενεργείται από πιστοποιημένα συνεργεία και πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει ο κατασκευαστής και το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας.
Η επιλογή των εντομοκτόνων γίνεται με αυστηρά κριτήρια, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και έχουν πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Φ.

Απολύμανση για τσιμπούρια σε διαμερίσματα.

Για τον ψεκασμό για τσιμπούρια κυκλοφορούν διάφορα σκευάσματα που υπόσχονται θαύματα, στην πραγματικότητα όμως θα χάσετε χρήματα  και χρόνο δίνοντας την δυνατότητα στο τσιμπούρι να αναπαραχθεί.

Μετά την εμφάνιση των τσιμπουριών στο διαμέρισμα άμεσα θα πρέπει να γίνει απολύμανση για τσιμπούρια προκειμένου να καταπολεμηθούν τα ενήλικα και οι προνύμφες. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τα τσιμπούρια τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε.

Ο ψεκασμός για τσιμπούρια στο διαμέρισμα ή την μονοκατοικία είναι ακίνδυνος εφόσον τηρηθούν πιστά οι συμβουλές του κατασκευαστή και των τεχνικών συμβούλων της εταιρίας.

apolymansi gia tsimpouria me fthines times stin Athina
Γνωρίστε το τσιμπούρι.

Βιολογικός κύκλος τσιμπουριού, τσιμπήματα και σημάδια.

Βιολογικός κύκλος τσιμπουριού

Το μέγεθος του τσιμπουριού μπορεί να ξεπεράσει τα δύο εκατοστά ενήλικο, έχει επίπεδο σχήμα με χρώμα καφέ προς κόκκινο.
Το τσιμπούρι δεν ανήκει στα έντομα λόγο τις έλλειψης φτερών, ο βιολογικός κύκλος αποτελείτε από το αβγό, την προνύμφη, τη νύμφη και το ενήλικο αρσενικό ή θηλυκό.
Για να γίνει η έκδυση στα νυμφικά στάδια είναι απαραίτητη η τροφή με αίμα.

Αναπαραγωγή τσιμπουριού

Το θηλυκό τσιμπούρι γεννά 20.000 αυγά. Το σώμα τους χωρίζεται σε δυο τμήματα, την γνάθο που απομυζεί αίμα και το κυρίος σώμα. Το σώμα του τσιμπουριού έχει 4 ζευγάρια πόδια.
Το χρώμα του τσιμπουριού πριν τραφεί είναι γκρίζο, μετά την απομύζηση το βασικό σώμα διογκώνετε. Το δέρμα του γίνετε αρκετά ελαστικό.

Διάρκεια ζωής

Ο χρόνος ζωής του παρασίτου εξαρτάτε τόσο από το είδος όσο και από την ποιότητα της διατροφής του.
Η θερμοκρασία στην οποία μπορεί να επιβιώσει το παράσιτο είναι η ατμοσφαιρική, σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες το τσιμπούρι μετά δυσκολίας θα καταφέρει να επιζήσει για λίγα λεπτά της ώρας σε όποιο στάδιο του βιολογικού του κύκλου βρίσκεται.

Διατροφικές συνήθειες των τσιμπουριών

Τα τσιμπούρια είναι απομυζητικά παράσιτα που τρέφονται κυρίως με αίμα και είναι τυφλά.
Κατά κύριο λόγο τρέφονται με αίμα που απομυζούν από ζώα χωρίς αυτό να αποκλείει και την “επίθεση” στους ανθρώπους.

Διάρκεια τσιμπήματος

Το τσιμπούρι σε αντίθεση με τον κοριό και τον ψύλλο δεν τσιμπάει, προσκολλάτε και εισχωρεί στον ξενιστή του και αρχίζει να απομυζεί αίμα για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά την ολοκλήρωση τις απομύζησεις το τσιμπούρι αποκολλάτε και πέφτει στο έδαφος

Μόνιμα σημάδια στην επιδερμίδα

Η εισχώρηση του τσιμπουριού στο δέρμα δημιουργεί ερυθρότητα και σπάνια οίδημα, με την αποκόλληση του από την δέρμα η ερυθρότητα υποχωρεί και δεν αφήνει μόνιμο σημάδι, η έντονη ερυθρότητα που παρατηρείται μετά την εισχώρηση υποχωρεί στις επόμενες 2 – 3 ημέρες.
Ανάλογα και με την επιδερμίδα η ερυθρότητα εξαφανίζεται οριστικά σε μια εβδομάδα, εάν αντιληφθείτε εισχώρηση τσιμπουριού στην επιδερμίδα θα πρέπει άμεσα να απευθυνθείτε σε γιατρό για την άμεση αποκόλληση.
Το τσιμπούρι μεταφέρει ασθένειες και μερικές από αυτές είναι θανατηφόρες για τον άνθρωπο.

Τελευταίες σελίδες
Εξειδικευμένες ερωτήσεις

Αφορά ερωτήσεις πελατών για την απολύμανση και απεντόμωση

Απολύμανση σε ξενοδοχεία για κοριούς.

  • Η απεντόμωση κοριών σε ξενοδοχεία είναι ένα σημαντικό ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας για τους πελάτες και το προσωπικό των ξενοδοχείων. Οι κοριοί μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στους πελάτες και να επηρεάσουν αρνητικά τη φήμη του ξενοδοχείου.
    Η απεντόμωση κοριών σε ξενοδοχεία μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως με τη χρήση χημικών προϊόντων, αλλά και μη χημικών μεθόδων όπως η θερμική απεντόμωση ή η χρήση ατμού. Οι χημικές μέθοδοι είναι συνήθως οι πιο αποτελεσματικές

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτούνται επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

  • Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να απαιτήσουν επαναλαμβανόμενες εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων. Αρχικά, πρέπει να ληφθεί υπόψη το είδος εντόμου που πρέπει να καταπολεμηθεί, όπως για παράδειγμα ο κοριός, ο ψύλλος ή το τσιμπούρι. Στη συνέχεια, πρέπει να εξεταστεί η προσβασιμότητα του χώρου και, τέλος, ο πληθυσμός των εντόμων ή των τρωκτικών που πρέπει να καταπολεμηθούν.

Αλλεργία σε σκευάσματα για την απολύμανση ή την απεντόμωση.

  • Συνιστάται να αναφέρετε τυχόν αλλεργίες σε σκευάσματα απολύμανσης ή απεντόμωσης κατά την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία. Τα άτομα με αλλεργίες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της απολύμανσης ή απεντόμωσης του χώρου τους. Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει ποιες διαδικασίες απολύμανσης μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια στο χώρο σας.

Προβλήματα υγείας.

  • Είναι σημαντικό να ενημερώσετε την εταιρία πριν προγραμματίσει την απολύμανση ή την απεντόμωση για την ύπαρξη ατόμου ή κατοικίδιου που επηρεάζεται από τη χρήση χημικών στον χώρο. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρία να προσαρμόσει την επαγρύπνησή της και τις δράσεις της, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τον ασθενή ή το κατοικίδιο.
Τελευταία άρθρα
Τηλέφωνο για απεντόμωση τσιμπουριών 210.50.28.781
Απεντόμωση τσιμπουριών
.. η εμπειρία μας φέρνει
.. πάντα αποτέλεσμα !!
Call Now Button