Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απολύμανση για κατσαρίδες: Αποτελεσματικές λύσεις στην εξόντωση κατσαρίδων

Απολύμανση για κατσαρίδες τηλέφωνο 210.50.28.781

Απολύμανση για κατσαρίδες με οικολογικά και αξιόπιστα εντομοκτόνα. Δώστε τέλος στην ταλαιπωρία, απολυμάνσεις για κατσαρίδες σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, γρήγορα και πολύ οικονομικά από έμπειρους απολυμαντές.

Ψεκασμός για κατσαρίδες

Η καλύτερη λύση για την εξάλειψη των κατσαρίδων είναι ο ψεκασμός με ειδικά χημικά προϊόντα, σκοτώνουν τις κατσαρίδες και εμποδίζουν την αναπαραγωγή τους.
Ο ψεκασμός μπορεί να εξαλείψει άλλα έντομα που είναι πηγή τροφής για τις κατσαρίδες, όπως οι μύγες και τα ακάρεα.

Φθηνές απολυμάνσεις για κατσαρίδες

 • Τιμή απεντόμωση για κατσαρίδες έως 5 διαμερίσματα από 45€
 • Τιμή απεντόμωση για κατσαρίδες 5 – 10 διαμερίσματα από 55€
 • Τιμή απεντόμωση για κατσαρίδες 11 – 15 διαμερίσματα από 65€
 • Τιμή απεντόμωση για κατσαρίδες 16 – 20 διαμερίσματα από 75€
 • Τιμή απεντόμωση για κατσαρίδες 21 – 25 διαμερίσματα από 85€
Οριστικό τέλος στις κατσαρίδες με ένα τηλέφωνο

Αφορά την απολύμανση για κατσαρίδες και απεντόμωση για κατσαρίδες σε όλα τα στάδια ανάπτυξης.
Εστιάστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε καθαρά το έντομο.

Γερμανική κατσαρίδα υπονόμου
1
Καλέστε στο τηλέφωνο 210.50.28.781 ή με email την εταιρεία και αναφέρετε το πρόβλημα σας με το έντομο.
2
Άμεσα οι τεχνικοί σύμβουλοι της εταιρίας θα σας δώσουν οδηγίες και τυχών συμβουλές.
3
Ορίζετε ραντεβού σα για την απολύμανση για κατσαρίδες και έχετε γρήγορα και οικονομικά τέλος στο πρόβλημα σας.
4
Η χρέωση για απολύμανση για κατσαρίδες σε μονοκατοικίες κοστίζει από 30€ και σε πολυκατοικίες από 45€. Η τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ
Απολύμανση για κατσαρίδες σε πολυκατοικία, διαμέρισμα και επαγγελματικό χώρο

Η απολύμανση για κατσαρίδες πραγματοποιείτε την Άνοιξη και το Φθινόπωρο

Ψεκασμός για κατσαρίδες

Ο ψεκασμός για κατσαρίδες είναι αποτελεσματικός έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα, στις σελίδες μας θα βρείτε πληροφορίες για το έντομο, τους τρόπους συμπεριφοράς την εμφάνιση καθώς και τον τρόπο με το οποίο θα προλάβετε την εξάπλωση του.
Ειδικοί επιστήμονες στην εταιρεία θα σας βοηθήσουν με πληροφορίες και συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες τόσο στο σπίτι όσο και τον επαγγελματικό σας χώρο..

Η απολύμανση για κατσαρίδες εφαρμόζετε όλο το χρόνο με σημαντικότερες περιόδους την Άνοιξη και το φθινόπωρο, μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στους κλειστούς χώρους ή τις πυλωτές, δεν την επηρεάζουν οι καιρικές συνθήκες μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με υψηλές θερμοκρασίες όσο και με χαμηλές διατηρώντας την ίδια αποτελεσματικότητα.

Αντιμετώπιση κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες είναι έντομα που κατοικούν και αναπαράγονται στους υπονόμους, είναι ανθεκτικές σε πολλά είδη φαρμάκων, η καταπολέμηση της κατσαρίδας απαιτεί κοκτέιλ εντομοκτόνων και φυσικά νέας γενιάς, ο ψεκασμός για κατσαρίδες θα πρέπει να περιλαμβάνει τις φωλιές που βρίσκονται στα φρεάτια και τους υπονόμους.

Η τακτική αντιμετώπιση βοηθά ουσιαστικά στην μείωση του πληθυσμού των κατσαρίδων, το έντομο δεν μπορεί να εξαφανιστεί αφού κατοικεί σε υπονόμους και μεταφέρετε διαρκώς στην προσπάθεια να τραφεί, είναι παμφάγο έντομο και αναπαράγετε με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς.

Ουσιαστική απολύμανση για κατσαρίδες γίνετε τόσος τους μήνες τις άνοιξης όσο και τους φθινοπωρινούς χωρίς αυτό να αποκλείει την ποιο τακτική αντιμετώπιση ενδιάμεσα στο έτος. Όσο περισσότερο ψεκάζουμε τα φρεάτια τόσο λιγότερο εμφάνιση του εντόμου θα υπάρξει.

Συνήθειες και συμπεριφορά κατσαρίδων

Διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορά.

Τροφή κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες είναι παμφάγα έντομα, τρέφονται με υπολείμματα τροφών, ρούχα, χαρτιά, μικρά έντομα, κατοικούν σε υγρό και σκοτεινό περιβάλλον.

Μέγεθος κατσαρίδας

Οι κατσαρίδες έχουν μήκος από 2,7 έως 5,5 εκ. Έχουν επίπεδο ωοειδές σχήμα, ακανθώδη πόδια και μακριές κεραίες καθώς και φτερά καφέ κόκκινα.

Επιβίωση κατσαρίδας

Ο χρόνος επιβίωση της κατσαρίδας είναι περίπου οι δώδεκα μήνες, μπορεί να επιβιώσει χωρίς τροφή έως και ένα μήνα όχι όμως χωρίς νερό.

Αναπαραγωγή κατσαρίδας

Η κατσαρίδα αναπαράγετε τρείς φορές μέσα στο έτος, γεννά 30 με 40 αυγά.

Είδη κατσαρίδων και χαρακτηριστικά

Οι κατσαρίδες κατοικούν σε σκοτεινά και υγρά σημεία μέσα στο σπίτι

Γερμανική κατσαρίδα

Η Γερμανική κατσαρίδα είναι η κατσαρίδα κουζίνας το χρώμα της είναι καφέ ανοιχτό, στο πίσω μέρος έχει δυο σκούρες λωρίδες, το σχήμα της είναι ωοειδές και επίπεδο διαθέτει νηματοειδείς κεραίες και ακανθώδη πόδια. όπως όλα τα έντομα έχει φτερά αλλά πολύ σπάνια πετά. Το συγκεκριμένο είδος κατσαρίδας είναι το πιο διαδεδομένο.

Ασιατική κατσαρίδα

Η Ασιατική κατσαρίδα είναι η κατσαρίδα που ζει και κατοικεί στους υπονόμους, τις συναντούμε κυρίως σε σκοτεινά μέρη όπως υπόγεια και αποχετεύσεις. αναρριχάται με τρομερή ευκολία στις σωληνώσεις των αποχετεύσεων και σε όλα τα κατακόρυφα μέρη του κτιρίου η τροφή της είναι κυρίως αμυλούχα προϊόντα.

Κατσαρίδα κουζίνας

Η μικρή κατσαρίδα ή ψιλή κατσαρίδα ή κατσαρίδα κουζίνας θα την συναντήσουμε κυρίως στα ντουλάπια της κουζίνας. Στην κατσαρίδα κουζίνας θα πρέπει να γίνει εφαρμογή με τζελ απεντόμωσης. Είναι η πιο ασφαλής εφαρμογή με εγγυημένα αποτελέσματα για τον συγκεκριμένο τύπο κατσαρίδας.

Περιγραφή κατσαρίδας

Το χρώμα των κατσαρίδων ποικίλλει από ανοιχτόχρωμο καφέ έως μαύρο, με στίγματα ή γραμμές. Το μεγαλύτερο είδος που έχει καταγραφεί είναι 8cm και το μικρότερο 2mm. Στο στόμα φέρουν μόρια μασητικού τύπου που τις καθιστούν παμφάγα έντομα.

Οικολογική απολύμανση για κατσαρίδες

Για τις εφαρμογές απολυμάνσεων χρησιμοποιούμε σκευάσματα με χαμηλή τοξικότητα.

Απολύμανση κατσαρίδων στην κουζίνα: Εντομοκτόνα

Στην απεντόμωση για κατσαρίδες, τα σκευάσματα (εντομοκτόνα) είναι τελευταίας γενιάς φέρουν έγκριση για την χρήση σε κατοικημένους χώρους όπως οικίες, επαγγελματικούς χώρoυς, γραφεία κ.α  είναι “φιλικά” στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Συνεργασία πελάτη στην απολύμανση για κατσαρίδες

Στον ψεκασμό για κατσαρίδες είναι σημαντική προϋπόθεση για να υπάρξει αποτέλεσμα η καλή συνεργασία του πελάτη, θα πρέπει να ακολουθήσει τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Οικολογική απολύμανση για κατσαρίδες

Οικολογική απολύμανση για κατσαρίδες με γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι από τους βασικούς στόχους της εταιρίας αποτελούν μονόδρομο για την εταιρία, η επιστημονική ομάδα της εταιρίας αναζητά και επιλέγει εντομοκτόνα σκευάσματα με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απολύμανση για κατσαρίδες είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Απεντόμωση κατσαρίδων σε πολυκατοικίες
Πως μεταφέρετε η κατσαρίδα

Αναφέρουμε τους διαδεδομένους τρόπους εμφάνισης των κατσαρίδων. Εστιάστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε καθαρά το έντομο.

Οι κατσαρίδες εμφανίζονται στον χώρο στην προσπάθεια τους να βρουν τροφή, μπορούν να εισέλθουν από:

1
Τα φρεάτια της κουζίνας ή του μπάνιου.
2
Σε αντίθεση με τα κουνούπια ή τα τσιμπούρια η κατσαρίδες εμφανίζονται από τις αποχετεύσεις τους βόθρους ή τις υδρορροές.
3
Από σακούλες που έχουμε μεταφέρει από super market ή άλλο εμπορικό κατάστημα.
4
Και σπανιότερα πετούμενες από ένα χώρο σε κάποιο άλλο.
Απεντόμωση κατσαρίδων με παιδιά ή κατοικίδια

Η απεντόμωση κατσαρίδων είναι ασφαλής εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις

Apolymansi gia katsarides times

Απολύμανση για κατσαρίδες με παιδιά ή κατοικίδια

Οι κατσαρίδες εμφανίζονται μέσο των αποχετεύσεων, των υδρορροών ή με σακούλες από μεταφορά αγαθών. Ο χώρος που θα επισκεφτεί η κατσαρίδα είναι κυρίως η κουζίνα και το μπάνιο, ο σχολαστικός καθαρισμός της κουζίνας από ψίχουλα συνδράμει ουσιαστικά στο να μην εμφανιστούν κατσαρίδες.

Η απολύμανση για κατσαρίδες γίνεται με την μέθοδος του ψεκασμού και είναι ακίνδυνη για τα παιδιά ή τα κατοικίδια εφόσον δεν υπάρχουν άνθρωποι με αλλεργίες στα συγκεκριμένα σκευάσματα, το ποσοστό ασφάλειας μεγαλώνει όταν διενεργείται από πιστοποιημένα συνεργεία και πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας.
Η επιλογή των εντομοκτόνων γίνεται με αυστηρά κριτήρια, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και έχουν πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Φ.

Απολύμανση για κατσαρίδες σε διαμερίσματα – κουζίνα.

Για τον ψεκασμό για κατσαρίδες στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται θαύματα, η αλήθεια είναι ότι θα χάσετε αρκετά χρήματα και το βασικότερο πολύτιμο χρόνο, αποτέλεσμα θα είναι να δώσετε χρόνο στο παράσιτο να αναπτυχθεί, η κατσαρίδα δημιουργεί ανοσία στα σκευάσματα με αποτέλεσμα να μην την επηρεάζουν τα σκευάσματα του εμπορίου.

Μετά την εμφάνιση των κατσαρίδων στο διαμέρισμα άμεσα θα πρέπει να γίνει απολύμανση για κατσαρίδες προκειμένου να καταπολεμηθούν τα ενήλικα έντομα, οι κατσαρίδες μεταφέρουν ασθένειες αφού κατοικούν και περιφέρονται σε υπονόμους.

Ο ψεκασμός για κατσαρίδες στο διαμέρισμα ή την μονοκατοικία είναι ακίνδυνος εφόσον τηρηθούν πιστά οι συμβουλές των τεχνικών συμβούλων της εταιρίας.

Απολύμανση για κατσαρίδες σε πολυκατοικίες και σπίτια στην Αθήνα
Διατροφικές συνήθειες και τσίμπημα

Πληροφορίες για το τσίμπημα της διατροφικές συνήθειες και την μεταφορά ασθενειών από κατσαρίδες.

Η Απολύμανση για κατσαρίδες είναι σημαντική

Η απεντόμωση κατσαρίδων αποτελεί ένα σημαντικό θέμα για πολλούς ανθρώπους, καθώς αυτά τα ζωύφια μπορούν να είναι ενοχλητικά και επιβλαβή για την υγεία.
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι απεντόμωσης κατσαρίδων, και η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από το επίπεδο της μόλυνσης και τον τύπο των κατσαρίδων που βρίσκονται στο χώρο σας.

Διατήρηση της υγεία με την απολύμανση για κατσαρίδες

Η απεντόμωση κατσαρίδων είναι μια σημαντική διαδικασία για τη διατήρηση ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος. Οι κατσαρίδες μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ανθρώπους και ζώα. Επίσης, οι κατσαρίδες μπορούν να καταστρέψουν τρόφιμα, ρούχα και άλλα αντικείμενα στο σπίτι σας.

Διάρκεια ζωής της κατσαρίδας

Η μέση ζωή μιας κατσαρίδας στις συνήθεις συνθήκες ενός σπιτιού είναι περίπου 6 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, μια κατσαρίδα μπορεί να αναπαραχθεί πολλές φορές, προκαλώντας μια επιθετική πληθυσμιακή έκρηξη.

Αναλυτικά τα είδη κατσαρίδας

Υπάρχουν πολλά είδη κατσαρίδας σε όλο τον κόσμο, αλλά μερικά από τα πιο κοινά είδη είναι:

 • Κατσαρίδα Γερμανικής Προέλευσης (Blattella germanica) – Είναι μια μικρή κατσαρίδα που συνήθως ζει σε σπίτια και είναι γνωστή για την ταχύτητα και τη δυνατότητά της να αντέξει στις δυσμενείς συνθήκες.
 • Κατσαρίδα Αμερικανικής Προέλευσης (Periplaneta americana) – Είναι μια μεγαλύτερη κατσαρίδα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4 εκατοστά σε μήκος. Ζει συνήθως σε ζεστά και υγρά μέρη όπως υπόγεια και αποχετεύσεις.
 • Κατσαρίδα Μεγάλης Ανατολικής (Blaberus giganteus) – Είναι μια από τις μεγαλύτερες κατσαρίδες στον κόσμο, με μήκος που μπορεί να φτάσει τα 10 εκατοστά. Ζει συνήθως σε ζεστά και υγρά μέρη της Λατινικής Αμερικής.
 • Η κατσαρίδα Δασύπτερα (Blaberus craniifer) είναι μια μεγάλη κατσαρίδα, που είναι διαδεδομένη στις τροπικές περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Είναι γνωστή για την ανθεκτικότητα και την ικανότητά της να επιβιώσει σε διάφορες συνθήκες.

Διατροφικές συνήθειες κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες είναι εντομοφάγα ζώα, δηλαδή τρέφονται με άλλα έντομα, αλλά και με φυτικά υλικά ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βρουν στο περιβάλλον τους. Ορισμένοι τύποι κατσαρίδων τρέφονται κυρίως με φυτικό υλικό, ενώ άλλοι προτιμούν ζωϊκή πρωτεΐνη.

Συγκεκριμένα, οι κατσαρίδες τρέφονται με:

 • Ζωϊκά προϊόντα, όπως άλλα έντομα, αλλά και πτηνά, εντόμφια και μικρά θηλαστικά.
 • Φυτικό υλικό, όπως φρούτα, λαχανικά, σπόρους και κόκκινο κρέας.
 • Τρόφιμα και απορρίμματα που βρίσκονται στα σκουπίδια, όπως ψωμί, ρύζι, μακαρόνια και κρέας.

Οι κατσαρίδες είναι ανθεκτικές !!

Επιπλέον, οι κατσαρίδες είναι πολύ ανθεκτικές στην απόρριψη τροφής, δηλαδή μπορούν να επιβιώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τροφή. Αυτό τις καθιστά επικίνδυνες για την υγεία, καθώς μπορούν να μεταδίδουν ασθένειες μέσω των μικροβίων που φέρουν στο σώμα τους.

Τσίμπημα κατσαρίδας

Το τσίμπημα από κατσαρίδα μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά συνήθως δεν είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.
Οι κατσαρίδες δεν μεταδίδουν ασθένειες στους ανθρώπους με το τσίμπημά τους, αλλά οι μικροσκοπικές σκόνες που μεταφέρουν μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένα άτομα.

Αν κάποιος τσιμπηθεί από κατσαρίδα, θα πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα:

 • Να πλύνει καλά το τσιμπημένο μέρος με σαπούνι και νερό.
 • Να εφαρμόσει κρύο μουστάρδα ή μία λύση από μπέικινγκ σόδα και νερό στο τσιμπημένο μέρος, προκειμένου να μειώσει τον πόνο και τον κνησμό.
 • Να εφαρμόσει παγοκύστη στο τσιμπημένο μέρος για 10-15 λεπτά, προκειμένου να μειώσει τον πόνο και τον κνησμό.
 • Να αποφύγει να γρατσουνίσει το τσιμπημένο μέρος, καθώς αυτό μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

Εάν ο πόνος ή ο κνησμός συνεχίζονται για περισσότερο από μερικές ώρες, είναι σημαντικό να συμβουλευτεί γιατρό ή φαρμακοποιό.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατσαρίδα

Η καθαριότητα του χώρου είναι σημαντική

Ο τακτικός καθαρισμός του χώρου που κατοικούμε είναι συμπαντικός, αποτρέπει την εμφάνιση των κατσαρίδων, δείτε γιατί:

 • Οι κατσαρίδες είναι νυκτόβια έντομα και προτιμούν να κινούνται και να επιβιώνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι δυσκολότερο να τις εντοπίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • Οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν για περίπου μήνα χωρίς τροφή και νερό, οπότε είναι σημαντικό να λαμβάνονται μέτρα πρόληψης ώστε να μην μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι.
 • Οι κατσαρίδες μπορούν να αναπαραχθούν πολύ γρήγορα, καθώς μια κατσαρίδα μπορεί να γεννήσει έως και 400 αυγά κατά τη διάρκεια της ζωής της.
  Η καλύτερη πρόληψη για τις κατσαρίδες είναι η καθαριότητα. Πρέπει να αποφεύγετε να αφήνετε φαγητό στα ανοιχτά και να πλένετε τα πιάτα και τα σκεύη αμέσως μετά τη χρήση τους. Επίσης, πρέπει να καθαρίζετε τα πατώματα και τις επιφάνειες του σπιτιού σας τακτικά.

Οι κατσαρίδες είναι επίμονες

Η επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες είναι μονόδρομος και οι λόγοι είναι οι παρακάτω:

 • Οι κατσαρίδες είναι επίμονες και είναι δύσκολο να εξαφανιστούν. Είναι πολύ καλές στο να κρύβονται και να αναπαράγονται, επομένως η αποτελεσματική απεντόμωση απαιτεί επαγγελματική επέμβαση.
 • Οι κατσαρίδες μπορούν να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και άλλα μικρόβια στα τρόφιμα και τις επιφάνειες, προκαλώντας λοιμώξεις και αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Οι κατσαρίδες είναι επιζήμιες για την υγεία και την υγιεινή του σπιτιού. Επιπλέον, οι παρουσίες τους μπορούν να επηρεάσουν την αξία του ακινήτου.
 • Η καταπολέμηση των κατσαρίδων απαιτεί συνήθως μια σειρά από μέτρα, όπως η εφαρμογή απολυμαντικών και η σφράγιση των σημείων εισόδου. Η χρήση εντομοκτόνων είναι επίσης μια επιλογή, αλλά πρέπει να γίνεται με προσοχή και μόνο από επαγγελματίες.
Απολύμανση για κατσαρίδες

Ενδεικτικά χώροι για τις εφαρμογές εξόντωσης κατσαρίδων

Απολύμανση για κατσαρίδες σε πολυκατοικίες.

Η απεντόμωση κατσαρίδων σε πολυκατοικίες είναι μια αναγκαιότητα για τη διατήρηση υγιεινών συνθηκών διαβίωσης για τους κατοίκους. Οι κατσαρίδες είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά έντομα, και η αναπαραγωγή τους είναι εξαιρετικά γρήγορη, καθιστώντας τον έλεγχό τους ιδιαίτερα δύσκολο.

Απολύμανση για κατσαρίδες σε σπίτια.

Ο ψεκασμός για κατσαρίδες σε σπίτια είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιεινών συνθηκών διαβίωσης. Η χρήση ειδικών μεθόδων και προϊόντων είναι συνήθως απαραίτητη, και η επαγγελματική απεντόμωση είναι η καλύτερη λύση. ενδεικτική μήνες Μάιος και Σεπτέμβριος

Απολύμανση για κατσαρίδες στα φρεάτια.

Ο ψεκασμός για κατσαρίδες στα φρεάτια είναι σημαντικός για τον έλεγχο του πληθυσμού του εντόμου και την διατήρηση των υγιεινών συνθηκών. Επαγγελματικές μέθοδοι απεντόμωσης με χρήση κατάλληλων προϊόντων είναι απαραίτητες για τον έλεγχο των κατσαρίδων στα φρεάτια.

Απολύμανση για κατσαρίδες με τζελ στην κουζίνα.

Το τζελ απεντόμωσης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την εξόντωση κατσαρίδων στην κουζίνα. Η εφαρμογή του γίνεται σε σημεία όπου συναντούν τροφή και νερό εξαλείφει τίς κατσαρίδες αποτελεσματικά. Είναι ακίνδυνο, τοποθετείτε στα ντουλάπια τις κουζίνας και του μπάνιου.

Τελευταίες σελίδες
Εξειδικευμένες ερωτήσεις

Αφορά ερωτήσεις πελατών για την απολύμανση και απεντόμωση

Επαγγελματική απεντόμωση για σφήκες.

 • Μετά από την διαπίστωση ύπαρξης σφηκών στον χώρο, θα πρέπει να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία απεντόμωσης η οποία να ειδικεύεται στην αντιμετώπιση τους για να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα. Η σωστή διαδικασία είναι να γίνεται απολύμανση για σφήκες στον χώρο και ταυτόχρονα καταστροφή της φωλιάς προκειμένου να έχουμε οριστική καταπολέμηση των σφηκών. Μετά την απολύμανση απομακρύνουμε τα κατοικίδια, οι γάτες και οι σκύλοι έχουν την τάση να θέλουν να παίξουν με τις σφήκες όταν βρίσκονται στο έδαφος λίγο πριν ψοφήσουν.
  Μετά την αποξήλωση της φωλιάς και εφόσον έχουν περάσει 45 λεπτά της ώρας σκουπίζουμε σχολαστικά τις ψόφιες σφήκες που βρίσκονται στο έδαφος.

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτούνται επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

 • Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να απαιτήσουν επαναλαμβανόμενες εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων. Αρχικά, πρέπει να ληφθεί υπόψη το είδος εντόμου που πρέπει να καταπολεμηθεί, όπως για παράδειγμα ο κοριός, ο ψύλλος ή το τσιμπούρι. Στη συνέχεια, πρέπει να εξεταστεί η προσβασιμότητα του χώρου και, τέλος, ο πληθυσμός των εντόμων ή των τρωκτικών που πρέπει να καταπολεμηθούν.

Αλλεργία σε σκευάσματα για την απολύμανση ή την απεντόμωση.

 • Συνιστάται να αναφέρετε τυχόν αλλεργίες σε σκευάσματα απολύμανσης ή απεντόμωσης κατά την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία. Τα άτομα με αλλεργίες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της απολύμανσης ή απεντόμωσης του χώρου τους. Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει ποιες διαδικασίες απολύμανσης μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια στο χώρο σας.

Προβλήματα υγείας.

 • Είναι σημαντικό να ενημερώσετε την εταιρία πριν προγραμματίσει την απολύμανση ή την απεντόμωση για την ύπαρξη ατόμου ή κατοικίδιου που επηρεάζεται από τη χρήση χημικών στον χώρο. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρία να προσαρμόσει την επαγρύπνησή της και τις δράσεις της, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τον ασθενή ή το κατοικίδιο.
Τελευταία άρθρα
Τηλέφωνο για απεντόμωση κατσαρίδων 210.50.28.781
Απεντόμωση για κατσαρίδες
.. η εμπειρία μας φέρνει
.. πάντα αποτέλεσμα !!
Call Now Button